|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שאלה | איך דומיין בעברית עוזר לקידום האתר?
היי,
קניתי דומיין בעברית בעקבות המלצה של חבר, אבל הוא לא יכל להסביר לי למה זה טוב לקידום. אז אני שואל כאן - יש לי דומיין באנגלית, ועכשיו יש לי דומיין בעברית עם המילה הכי חשובה באתר. הדומיין בעברית מפנה את מי שפונה אליו אוטומטית לדומיין באנגלית. איך זה בדיוק עוזר או יכול לעזור לי בקידום האתר? תודה לעונים! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
בקידום אתר מנסים לדחוף כמה שיותר את המילה הכי רלוונטית לאתר.
עכשיו הדומיין זה הכי חשוב באתר בקידום אני לא ממש יכול להסביר לך את זה אבל זה מקדם מאוד.
# 3 | |
חבר בקהילה
|
לא הכי חשוב
ציטוט:
אך דומיין הוא לא הדבר הכי חשוב בקידום האתר. ולשואל הראשון- דומיין בעברית זה תוספת רלוונטיות לאתר, מילת מפתח שכל אתר קשור אליה. למשל וילונות.com כבר יסביר שהאתר הנ"ל הוא אתר שעוסק בוילונות כמובן ולא בשלטים.(כמובן בהנחה שלא באו לבלבל אף אחד ומילאו את האתר בתכנים על משהו אחר). |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
כי זה נותן ייתרון נוסף זה כמו שתשאל איך TITLE עוזר לקידום..
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
מה אתם אומרים על הדומיין הזה שקניתי?
http://www.חברתניקיון-ניקיון.com/ |
![]() |
![]() |
# 9 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
יש לי דומיין בעברית - www.שעון-עולמי.com
לעומת שואלי השאלות פה, אני לא מפנה אותו לדומיין אנגלי רגיל (לדעתי במקרה הזה הדומיין לא יעזור הרבה, אם בכלל). מה גם, שאם קיימת הפניית 301 אז גוגל לא אמור לאנדקס את הדפים עם הדומיין העברי אלא את הדומיין שמפנים אליו. האתר של השעון עולמי שלי מקודם מאוד יפה בגוגל, תוך מספר חודשים בודדים. אני לא יודע אם התרומה היית העובדה שהאתר משתמש בדומיין העברי או לא, אבל אני בטוח שזה לא הפריע לקידום ואולי אף עזר קצת. זה גם עוזר לדעתי בסופו של דבר בכל שהגולשים ילחצו על הקישור. לדוגמא אם הגולש חיפש שעון ישראל לדוגמא, ובתוצאות החיפוש מופיע לו הכתובת www.שעון-עולמי.com (עם ההדגשה על המילה שעון) אז יש סיכוי יותר גבוהה שהוא ילחץ. לאתר השעון העולמי שלי קניתי גם דומיין רוסי www.местное-время.com (בתרגום חופשי זה "זמן-מקומי") וגם האתר הזה קודם מהר יחסית ל-1-6 המקומות הראשונים בגוגל, יאנדקס (מנוע חיפוש רוסי פופולרי) ויאהו. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
דומיין בעברית
אני לא הייתי ממליץ על דומיין בעברית
גוגל עושה עם זה המון משחקים בזמן האחרון |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|