|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
למכירה| Sony Playstation Slim 2 הגירסא החדשה
הי,
אני מוכר Sony Playstation Slim 2 עם אחריות מרשת GameStation עד ל 7/10/2010 כלומר לעוד 7 חודשים. המכשיר מגיע עם צ'יפ הדגם הוא החדש ביותר - 90004 מה שאתם מקבלים: סוני פלייסטיישן 2 צ'יפ קורא צרובים שלט מקורי+שלט לא מקורי כרטיס זיכרון 16MB כבל לטלווזיה כבל לחשמל מדריך +המון משחקים צרובים הקופסה המקורית בקיצור אתם מקבלים את מה שמגיע עם החבילה כאילו קניתם מהחנות. המכשיר שמור בקנאות, בקושי נגעתי בו אין שריטות. אני מוכר אותו כי איני משתמש בו פשוט. מחיר מבוקש: 600 ש''ח למעוניינים שולח לכל הארץ בעזרת UPS או דואר ישראל. לפרטים נוספים תשלחו הודעה פרטית ושם אתן לכם את מס' הטלפון שלי מכוון שאינני מעוניין לפרסם אותו ברבים. תמונה: ![]()
# 4 |
חבר מתקדם
|
עדיין רלוונטי.
אני מעוניין. יש לך מסנג'ר?, במידה ולא אשמח אם תתקשר אליי. אני שולח לך את הפלא' שלי לפרטי
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=2 יוצא 748, אני מוכר ב550 זה אומר 198 ש''ח הורדה מן המחיר של חדש ואני מוכר את המכשיר שהוא במצב כמו חדש עם אחריות.
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
דבר שני כל הPS2 שראיתי שמוכרים הם ללא אחריות, ואני מציע עם אחריות.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|