|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
Too Many Connections
לפני כמה ימים הייתה נפילה בשרת ולפי מה שהבנתי החליפו כמה חלקים בו ומאז יש לי בעיה מוזרה בשרת שכל שעה-שעתיים אני צריך לעשות ריסטרט לMYSQL בשרת כי זה מגיע למצב של מלא פרוססים בשרת של הSQL + ה load average מגיע ל100 ואז צריך ריסטרט לSQL וזה מתאפס..
ושזה מגיע ל100 אז בכל האתרים בשרת רשום Too Many Connections וככה כל שעתיים אני צריך לעשות ריסטרט לSQL.. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? הנה תמונה: http://eliad.org/uploads/1262846630.png Last edited by Tal`s; 06-01-10 at 16:48.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
שלום טל,
מה גרסת ה MYSQL בשרת? והאם נסית להגביל כמות CONNECTIONS ולצמצם את ה time out בהגדרות שלו? תודה
# 6 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] דירוג מסחר: (0)
|
הצעות שלי:
1. תבדוק איזה יוזר "טוחן" את ה MySQL 2. תתקין eAccelerator 3. במקום להנמיך את כמות ה Connection תעלה אותו (ברגע שכמות ה Connection מלאה זה יכול ליצור "תור" ולגרום לעומס" 4. אם יש לך כונן מהיר (SCSI \ SAS מומלץ לארח את ה tmp על ההארדיסק ולא על גבי הזיכרון) אתה מוזמן לשלוח לי הודעה במסנג'ר אם אתה צריך עזרה נוספת.
![]() |
# 7 |
I am root
|
כמה זכרון ְּram יש לך שם?
לשנות ערכים להגדרות שלא מתאימות לכמות הזכרון הפיזי של השרת , יגרמו למערכת שלך להכנס לשימוש ב swap , מה שיגדיל את ה i/o delay של המערכת ועלול להאיט אותך עוד יותר. החישוב לשינוי הערכים הוא דיי פשוט, אבל מאוד תלוי באופי התכנות של המסדים שלך , וצריך להתבצע בהתאם לכמות הזכרון של השרת. זה לא יפתר לך בלהזיז ערך מסויים או לשנות מכמות של חיבורים לכמות שונה, בלי לפגוע בנקודה אחרת - כל פעולה שתבצע תבוא על חשבון פעולה אחרת. בנוסף, אם יש לך בשרת יותר ממערכת אחת ( אולי יותר מאתר בודד ) וכולם משתמשים במסדי נתונים , כל אחד מהם מנצל בצורה שונה את המסדים..... וצריך להגדיר בהתאם. אגב, תנקה שרתים שלא עובדים מהמסד ... אם אני לא טועה יש לך אתר אחד עם cron עצבני של קילומטר וחצי רשימת שרתים לא? ![]() load כזה גבוהה לא תקין בכלל , ויכול גם לקרות מבעיות חומרה שונות מעבר מהשימוש המופרז שיש לך בחיבורים ל mysql ... שווה לבדוק. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
האתר עם השרתים ביטלתי את הקרון שלו כרגע כי הוא גומר את הזיכרון.. Last edited by Tal`s; 07-01-10 at 11:28.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|