|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
למכירה סלולארי LG CU920
הי,
אני מוכר סלולארי של חברת LG דגם CU920. המכשיר הוא משומש במצב חדש(ראו תמונות), היה בשימוש כשבוע. מידע על המכשיר: *מסך מגע גדול(3 אינץ), המגע הוא מעולה לפי דעתי. תומך בתדרים: GSM 850/900/1800/1900 MHz, כלומר תומך בחברת סלקום ואורנג'. כמו כן תומך גם בUMTS 850/1900 MHZ(לא תומך בחברת פלאפון פירוט למטה מדוע). *מצלמה 2.0 מגה פיקסל עם פיצ'ר Auto focus(שנותן תמונות מעולות). *תומך בJAVA *יש בלוטוס *קורא עברית הפוכה, כלומר המכשיר עצמו באנגלית בSMS וקבצים בעברית יראו עברית הפוכה. *פתוח לכל הרשתות(SIMFREE) *להלן ביקורת על המכשיר: http://reviews.cnet.com/cell-phones/...-32815554.html מה אתם מקבלים: *LG CU920 *מטען *סוללה *מדריך הפעלה *דיסק *כבל USB(מתנה-הוא לא בא בבאנדל המקורי) *מגן סיליקון שחור(מתנה-לא בא בבאנדל המקורי) *הקופסא המקורית. ישנה אפשרות למשלוח: א.תשלום בהעברה/הפקדה בנקאית ומשלוח בדואר רשום.(תוספת מחיר:15 ש''ח) ב.משלוח גובינא-תשלום בסניף הדואר ובאותו הרגע מקבלים את הסלולארי(תוספת מחיר:30 ש''ח) המחיר שאני דורש הוא: 500 ש''ח המכשיר עצמו עלה לי 400 ש''ח + 120 ש''ח(מכס)- סה"כ 520 ש''ח. יצירת קשר: איימל: ledbyled [AT] gmail.com לרציניים ינתן מספר הסלולר שלי. תמונות: ![]() ![]() סיבת מכירה: בעבר מכרתי פה מכשיר אחר של חברת HTC שנמכר עקב חוסר תאימות לחברת פלאפון(כמובן שזה שקנה אמר לי שהוא מרוצה), מאז נאמר לי שצריך סלולארי שתומך ברשת החדשה UMTS 850MHZ וההמכשיר עצמו תומך ברשת הזאת אך עקב כך שהסים אינו סטנדרטי המכשיר אינו מצליח להתחבר לרשת פלאפון עם הסים שלהם(זה קורה עם עוד מכשירים). בכל מקרה אז אני מוכר את הסלולר הזה מכוון שאינו עובד בחברת פלאפון מסיבה שהסים של חברת פלאפון אינו סטנדרטי אז השתמשתי במכשיר עצמו כMP3/4 למשך כשבוע. עריכה: על מנת להדגים את המחיר הזול שאני מוכר את הפלאפון תראו כמה עולה חדש באייבי: http://cell-phones.shop.ebay.com/Cel...&_sop=15&_sc=1 הכי זול כולל משלוח לארץ(בלי להחשיב בכלל את המכס) 194 דולר = 736.618 ש''ח
Last edited by ibmod; 24-12-09 at 20:23.. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
הHTC באמת היה מעולה, אבל החלפתי אותו בבלקברי (שקצת יותר טוב ![]() |
|
![]() |
![]() |