|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
פיירפוקס - אתר לקידום השימוש בדפדפן
שלום לכולם,
פיירפוקס זכה לתשומת לב רבה כתחליף לדפדפנים אחרים כדוגמת Internet Explorer (IE) של חברת מיקרוסופט. נכון להיום (2005) אחוז השימוש בדפדפן עומד על יותר מ־10% מכלל הדפדפנים. תומכים רבים מאמינים שפיירפוקס יוסיף להקטין את אחוזי השימוש ב־IE, ואולי אף יצית מחדש את מלחמת הדפדפנים. על מנת לקדם את הורדת דפדפן פיירפוקס הקמנו אתר שבסיסו ציני אך עם זאת הוא מכיל בתוכו מידע אודות הדפדפן ועל היסטוריית הדפדפן. אתם מוזמנים להכנס ולחוות דעה על הנושא/האתר. אשמח מאוד, אם תשאירו את התר'ד נקי מתגובות סרק ( כפי שלצערי אני רואה כאן יותר ויותר ). http://www.signup.co.il/firefox/ עידן שלומן.
חבר וותיק
|
חח נחמד
אני בעד ![]()
מתאורר
|
תעזרוו ליי כבר איך אני משנה ת'שפה בפייר פוקס בלי ללחוץ למטה על המקום הזה של השפה..!!
לא עובד לי ALT+SHIFT!! ולא SHIFT+ALT!! |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
לפני חודש בערך התחלתי להשתמש בFF ואני מרגיש שנולדתי מחדש..
חחחחחחחח איזה דפדפן שולט!!! |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
סוף סוף !
האינטרנט הישראלי היה צריך אתר שכזה. |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
תמיד שנאתי פיירפוקס. לא יודע למה.. פשוט לא אוהב אותו!
החלטתי לנסות אותו שוב, קראתי את מה שרשמתם באתר.. אז הורדתי.. ושוב אני מבין למה אני שונא אותו. הוא לא נוח בכלל! יש כמה דברים שימושיים מאוד. אבל חוץ מהכמה דברים האלה הוא לא נוח בכלל. אני אישית משתמש רק ב Avant הוא הכי נוח. אומנם הוא נחשב כשיפור של אקספלורר.. אבל זה שיפור ענק!!! |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
המטרה מבורכת
או כן או לא, מה שבטוח אולי, וגם זה מוטל בספק. Last edited by יונתן; 02-12-05 at 22:23.. |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
וואלה לא מצאתי משהו חיובי בפיירפוקס הוא ממש כלי לא נוח בשבילי...
בהצלחה לכל מי שמשתמש בו ![]() אני נשאר עם אקספלורר |
![]() |
# 9 | |
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
עד לאחרונה הוא התהדר בכך שאין לו פרצות אבטחה (בניגוד ל-IE), אך לאחרונה גם שם התחילו להתגלות כאלה. זהו דפדפן נוח, אך חלק גדול מדי של אתרי אינטרנט לא תומכים בו כמו שצריך. לפיכך, אני חושב שהאינטרנט (הישראלי לפחות) עדיין לא בשל אליו. אישית אני ממליץ על Maxthon, אחלה תחילף ל-IE. הוא עובד על אותו המנוע אך יש לו תמיכה בטבים, קצת פלאגים וכו'. האתר עצמו לא עובד לי כרגע ואני מקבל שגיאה 404. |
|
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
גם אני נשאר עם IE
חוצמיזה מה אכפת לך בכלל עם איזה דפדפן אנשים ישתמשו?!?!ולמה חשוב לך שאנשים ישתמשו בפיירפוקס?! מייקרוסופט הרביצו לך? אתה מקבל כסף ממוזילה? |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|