|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
מעוניין להקים עסק ודרוש שותפים
שלום לכולם,
אני מתכנת ואני עובד כאדם פרטי, עכשיו מה שברצוני לעשות זה להקים עסק יחד עם עוד כמה אנשים לפי המפרט הבא שאני יתן בהמשך עסק פיתוח אתרי אינטרנט. כמו שאמרתי אני מתכנת, בעסק את הצד התיכנותי אני יעשה תיכנות וקידוד. אנשים שאני זקוק להם:
כמובן שכל מה שהבאתי לא זקוק רק לבנאדם אחד כמה שיותר, יותר טוב. זה רעיון להקים חברה לכל האנשים הפרטיים פה, אני בטוח שתעשו הרבה יותר רווחים בעלי איחסונים למשל שתקבלו אחוזים גבוהים יותר. וכמובן בעלי חברות קטנות של רק אכסונים או רק דומיינים או רק מעצבים וכו'... יכולים להצטרף גם ולהקים חברה גדולה שתכלול את כל סוגי האפשרויות שלקוחות מבקשים. בנוסף כולם יהיו שווים בחברה הזאת אין מנהל גדול יותר ואין מנהל קטן יותר. איך הולך החלוקה בתשלום: כל חלק באתר שנמכר ללקוח אם זה איכסון,דומיין,תיכנות. מתחלק באחוזים ע"פ הסדר גודל למשל איכסון יתחלק לבעל האיכסון 50 אחוז וה 50 אחוז האחרים יתחלקו לשאר המשתתפים בחברה כנ"ל דומיין וכנ"ל כל השירותים האחרים. (אם יש לכם רעיון יותר טוב לחלוקה אפשר לשמוע ולהחליק ביחד על רעיון) תשאירו פרטים ליצירת קשר תודה ויום טוב. אני רוצה לראות התעניינות כי אם רק אחד ישאיר פרטים אני לא יפנה אליו כי זה לא יעזור לי. Last edited by Skfir; 11-08-09 at 01:01.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
מה שאתה רוצה לפתוח זה אתר שיפנה רק לשרתים הקטנים והלא מי יודע מה חזקים, לחברות הקטנות ולאנשים לא מוכרים, שיקפצו על המציאה להרוויח עוד כמה עשרות שקלים בחודש, תקן אותי אם אני טועה. אף חברה גדולה לא תתחלק 50/50 עם אנשים אחרים סתם לכיף, כשהיא עושה את הכסף הגדול, והם מביאים לה גרושים.
אם לא הבנתי נכון תגיד לי, כי זה רעיון מקורי ולא ממש הבנתי איך זה עובד.
# 3 | |
חסום
|
ציטוט:
אם למשל חברה שמוכרת רק איחסון שווה לה יותר להיות בחברה שמוכרת גם אחסון, גם עיצוב, גם דומיין גם תיכנות. כי הם מקבלים אחוזים מכל דבר שבסה"כ הם מקבלים הרבה יותר מ 100% שהם מרוויחים רק מאחסון. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|