|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
כסף-מה אני עושה איתו?
אהלן
יש לי חשבון בנק אבל כבר לא צעיר אז יש לי עמלות בכל מקרה יש לי בבנק 7 אלף שקל בעובר ושב ואין לי מה לעשות איתם אני לא צריך אותם לשנה הקרובה אם אני סוגר בפק"מ אני ירוויח בקושי 100 שקל וזה כלום מה אפשר לעשות איתם ולהרוויח יותר? תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
הייתי ממליץ לך ללמוד עם הכסף הזה את שוק ההון
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
למדתי אצל מישהי בתל-אביב והיא עזרה לי לעשות את ההשקעה הראשונה שלי ומאז התפתחתי מהר..ב2000 שקלים אתה יכול לעשות קורס ולהתחיל להשקיע, לאט לאט הכסף גדל וגדל ויהיה לך יותר . כל אלו שחושבים שאני מדבר סתם, אתם יכולים לברר בעצמכם, אל תשללו על משהו שאתם לא מבינים. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
כשתתגייס...אתה תרגיש כל שקל שנשאר לך מהאזרחות ובטח ובטח כאשר תשתחרר...
כשאני התגייסתי היה לי בבנק סכום מסויים לא קטן ולא הון עתק... ואחריי שנה וחצי בצבא נשאר לי סכום אחר עם מקדם " - ".... חחחחחח (לא משו רציני כבר נסגר) אבל הפואנטה זה תחסוך. ותאמין לי שכמו כולם אתה תלמד בדרך הקשה שאין דבר כזה כסף "מיותר". חוץ מזה תחשוב על זה ככה... 7000 סגור לך בפק"מ שעושה ריבית נגיד של 25 שקל בשנה (אני יודע שזה לא הגיוני, זו דוגמא ) אבל כשתשחרר מצה"ל תקבל מענק? זה עוד כסף? יהיה לך נגיד 10,000 או יותר ? עם זה תוכל לממן לימודים או רכב או דירה או מה שבא לך. תחשוב רחוק כי אחריי הצבא מתחילים החיים האמיתיים וזה עניין לא פשוט.
בברכה, אבישי שמחוני. Last edited by AvishySH; 14-04-09 at 12:09.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
Last edited by Tal`s; 14-04-09 at 13:45.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אתה מוזמן לתרום.
כל תרומה תתקבל בברכה. אם כן, אני הייתי ממליץ לך ללמוד. לבזבז כסף על לימודים מאשר על דברים אחרים, הרי אתה בגיל של צבא. אלא אם כן, אתה מחליט פתאום להקים משפחה ואז אתה יכול לנצל את הכסף הזה לקמת משפחה. לא שיספיק, אבל אני מקווה שתסתדר. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
הייתי מתנסה במט"ח.. במיוחד היום שהכל יכול להתבצע דרך הבית במחשב וכו'
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
למה אתה להוט לבזבז אותו אם אין לך על מה?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|