![]() |
כסף-מה אני עושה איתו?
אהלן
יש לי חשבון בנק אבל כבר לא צעיר אז יש לי עמלות בכל מקרה יש לי בבנק 7 אלף שקל בעובר ושב ואין לי מה לעשות איתם אני לא צריך אותם לשנה הקרובה אם אני סוגר בפק"מ אני ירוויח בקושי 100 שקל וזה כלום מה אפשר לעשות איתם ולהרוויח יותר? תודה |
הייתי ממליץ לך ללמוד עם הכסף הזה את שוק ההון
|
אתה מוזמן לתרום.
כל תרומה תתקבל בברכה. אם כן, אני הייתי ממליץ לך ללמוד. לבזבז כסף על לימודים מאשר על דברים אחרים, הרי אתה בגיל של צבא. אלא אם כן, אתה מחליט פתאום להקים משפחה ואז אתה יכול לנצל את הכסף הזה לקמת משפחה. לא שיספיק, אבל אני מקווה שתסתדר. |
ציטוט:
זה ניתן בגיל 18? אני בכיתה י"ב אני יודע ש 7 אלף זה כלום כסף בחיים -בקושי מספיק לטיול אבל עדיין זה כמה ג'ובות |
הייתי מתנסה במט"ח.. במיוחד היום שהכל יכול להתבצע דרך הבית במחשב וכו'
|
למה אתה להוט לבזבז אותו אם אין לך על מה?
|
תקנה את גוגל.. איזה שוק ההון בראש שלכם.
לך עדיף תלמד נהיגה |
ילד בן 18 שוק הון?
7 אלף שוק הון? אין לי כוח ולהסביר לכם באיזה סרט אתם חיים. אם לא מספיק לכם ה100 שקל של הפק"מ ואתה מעוניין להשקיע במשהו עם רווחים יותר רציינים תיקח בחשבון שאתה יכול להפסיד. |
הייתי ממליץ לך ללמוד AFFILIATE עם הכסף הזה. (זה לפחות מה שאני כנראה הייתי עושה עם 7 אלף).
Affiliate - שיווק באינטרנט באמצעות תוכנית שותפים. בעזרת הכסף שלך יהיה לך מספיק לקנות קורס (שמלמד את העיניין). ואת התוכנות שיעזרו לך. וכמובן, תקציב לפרסום ולהתחיל להריץ את העסק. אם תיהיה בזה טוב, תוכל לעשות לא מעט כסף. (אני מדבר על שיווק תוכנית שותפים בעזרת Google Adwords). להלן מקורות מידע: http://clickim.co.il/school/promo - פה תוכל לרכוש את הקורס. www.pjs.co.il - פה תוכל גם לקרוא על התחום. בכל אופן, אשמח אם תצור איתי קשר בהודעה פרטית אם החלטת להתחיל עם זה. |
הייתי ממליץ לך לשמור עליו, גם לי יש כסף בחשבון עכשיו ש"אין לי מה לעשות איתו", בתאכלס 7000 ש"ח זה לא כסף (ואני כותב את זה בתוך בנאדם עובד).
תאסוף לך כסף לטיסה לחו"ל או לנופש באילת עם חברים. לא פעם ולא פעמיים נתקלתי במקרים שבהם בזבזתי כסף כמו מטורף ואז פתאום הגיעה השקעה אמיתית ונתספתי עם המכנסיים למטה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:12. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ