|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מערכת ניהול תוכן שבניתי
שלום לכולם,
בימים האחרונים עבדתי על מערכת ניהול תוכן בשם Super Content. במערכת ישנן אפשרויות רבות ולדעתי היא גם מסודרת בצורה נוחה. את שאר הדברים אתם כבר תראו שם.. זה הלינק: http://united-pc.net/SuperContent/Admin שם משתמש וסיסמא: admin עבדתי הרבה על האבטחה, הסיסמאות מוצפנות שם באורך של 31 תווים, העוגיות גם הן מוצפנות, לא ניתן לזייף עוגיות וכו'... בנוסף המערכת נבדקה על שלושה דפדפנים פופולריים והם: Internet Explorer, Mozilla FireFox, Maxton המערכת באנרים היא מערכת של באנר מתחלף. כמו שרשמתי במערכת עצמה, בכדי להוסיף באנר לדף כלשהו יש לרשום <באנר> ואז הוא יופיע כבר לבד. המערכת עצמה היא ב-ASP ודורשת הרשאות כתיבה. אחד היתרונות שלה זה האפשרות להתקין אותה היכן שרוצים ולא חייבים בהכרח בתייקיה הראשית. המחיר של המערכת הינו 300$ לרישיון. זהו בסך הכל, אני אשמח לקבל תגובות והערות ומי שירצה לרכוש רישיון שלה שיפנה אלי (פרטים בחתימה).
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. Last edited by Neoteric; 19-11-05 at 17:34.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
והאמת שזה לא כזה קל מבחינת תכנות..
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 6 | |
חסום
|
ציטוט:
לי הערת על נוחות, ושלא לדבר על עבודות שלך. לו הערת על זה שזה קל, ולבנות מערכת ניהול תוכן לא לוקח חמש דקות, פשוט תשתוק. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אביב, פנה אלי בפרטי ותגיד לי כמה אתה יכול לשלם על המערכת.
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר פורום
|
בהצלחה במכירות לירן, מומלץ מאוד
![]() בקשר למחיר - גם אני עברתי פה סדרת ביקורות בקשר למחירים ואני ממש לא חושב שזה צריך להיות בכלל נושא לדיון. הוא פרסם את זה בשביל שיוכלו להגיב על המערכת, שיתנו לו הצעות לשיפור ובשביל למצוא לקוחות שמעוניינים בה, לא בשביל שתתנו לו תגובה על המחיר. חוץ מזה, אין לכם מספיק כסף או שאתם חושבים שזה מוגזם - אל תקנו. ועוד משהו בקשר לזה - מחיר הגיוני ביותר, מערכת כזו עולה הרבה כסף, אין לכם על מה להתלונן. לא תמצאו מערכות (איכותיות לפחות) במחירים שאתם חושבים שהיא שווה... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|