|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
[מוכר] עיצוב + קידוד תקני ב200 ש"ח
עיצוב אתר לחברת איחסון כולל קידוד תקני שברובו בנוי מDIVים ונצפה היטב בכל דפדפן ב200 ש"ח:
העיצוב: http://shillo.guz.co.il/rsx.jpg עיצוב נוספ שאני מוכר ללא קידוד: (50 ש"ח לעיצוב): עיצוב חברת איחסון אתרים: http://shillo.guz.co.il/hostme.jpg יצירת קשר: מסנג'ר: shillobd@hotmail.com או טלפון בהודעה פרטית. Last edited by Shillo; 15-04-08 at 20:25.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום
|
לא מומלץ לקנות לא מומלץ לקנות... העיצוב הזה היה אמור להיות שלי (RFX...אח, הדמיון)....שימו לב למלל (מהאתר שלי). פניתי אליו, סגרנו על מחיר, התחיל לעצב, אמרתי מה לשפר, שיפר. שבוע אחרי התחלת הפרוייקט הבחור הפסיק להיות זמין בנייד במשך כשבועיים-שלושה (מנסה כמעט כל יומיים לטלפן לפחות פעם אחת). כרגע ראיתי את האשכול, התקשרתי אליו, ענה, שאלתי מה הקטע שהעיצוב שלי מופיע פה ופוף השיחה נותקה והוא לא עונה... אגב, שגיא (מנהל פה בפורום) עד לכך שניסיתי לתפוס את שילו לגבי העיצוב הזה... לא מומלץ לקנות (לפחות לא עד שאסדיר עם שילו את המקרה). שילו, מבקש שתצור איתי קשר שנסגור את כל זה... המשך יום נעים.
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
לא רציני? הבאתי לך אפיון, דברתי איתך בטלפון למעלה משעה כדי לתת לך שיפורים (והסכמתי כמובן למקדמה, לגיטימי לחלוטין). וממ אני זה שהפסיק את העבודה באמצע ולא ענה 3 שבועות? בכל מקרה, נעבור לפרטי, נהיה ספאם שלא קשור. עריכה: אתה מוזמן לשאול, אפילו פה בהוסטס אם היה מקרה בו התחלתי פרוייקט ולא שילמתי בסופו של דבר..תשאל. המשך יום נעים.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|