|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[ מערכת מאמרים מתקדמת ] ב PHP עם תגובות דירוג וניהול תוכן.
בניתי לא מזמן מערכת שאפשר לקחת אותה לכמה שימושים :
מאמרים, פוריקטים, חדשות וכו' הנה תמצית מהמערכת : מנהל : כתיבת הכותרת כתיבת התוכן כתיבת התקציר בחירת תמונה מייצגת בחירה האם להופיע בראשי הפעלת תגובות ביטול תגובות הפעלת דירוג ביטול דירוג ניהול תגובות / איפוס דירוג אפשרויות משתמש: הצגת כלל המאמרים הצגת מאמר נבחר צפייה בתוכן המאמר דירוג מאמרים תגובות על מאמרים דמו המערכת למשתמש : לחץ שולף מאמר נבחר ופרוייקט נבחר... כל המאמרים : לחץ צפייה במאמר : לחץ תמונות מהניהול : הוספת מאמר ניהול מאמרים איך יצא ? |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
נחמד מאוד. (:
נראה טוב מאוד. כמה זמן לקח לך לעבוד עליה אם אפשר לשאול?
# 3 |
חבר וותיק
|
על המערכת הזאת כמה שעות על האתר הרבה זמן כי אני לומד ובצבא תוך כדי...
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
נראה ממש טוב
![]() הלוואי אני להגיע לכזו רמה ![]() עלה והצלח |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
נראה טוב, גם אחלה הגנה, "חוסם, מעביר..."
![]() לא ניסיתי להרוס או משהו, רק לעזור לך למצוא חורים באבטחה :} |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
נראה יפה..בהצלחה
|
![]() |
![]() |
# 7 |
Whatever
|
http://www.sorya.vhost.co.il/?id=select
הקוד של הדף הזה... אתה עושה צחוק? זה ניסיון לעשות מערכת מקצועית?
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני יודע שזה לא מקצועי ואני ישנה את זה בהקדם ... אבל לא על זה ביקשתי ביקורת ... ראה כותרת... אם אתם כל כך טובים בחוקים אז לבקשת פותח האשכול יש להגיב על המערכת מאמרים... ד"א אולי זה נראה מצחיק אבל זה לוקח את ההוסט שלך וע"פ רשימה מוגדרת שולח אביוז לרשת שלך וגם באתר אני מקבל את זה וכן אתה נחסם ד"א הנה הניסיונות שלא תגיד שאני מחרטט : ביקרת בדפים הבאים באתר : פורום בשעה 23:55:18 ספר אורחים בשעה 23:55:15 האחרון ישבת איזה 5 דקות על הספר אורחים. הורדות תחת קטגוריה תמונות בשעה 23:54:59 דף טלפון פלאפון בשעה 23:54:58 טופס שליחת אימייל בשעה 23:54:57 פירוט אפליקציות פעילות במערכת בשעה 23:52:43 ונכנסת לאתר בשעה 23:52:33 פרטי המחשב והדפדפן שלך : Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9b5) Gecko/2008032620 Firefox/3.0b5 האייפי שלך : 79.178.161.3 ההוסט שלך : בזקנט. ולפה זה שלח את האימייל : abuse@bezeqint.net הפרטים של הפעולות הלא חוקיות שלך : ![]() Last edited by hi_sorie; 13-04-08 at 23:47.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
Whatever
|
ציטוט:
הגבתי על המערכת מאמרים, http://www.sorya.vhost.co.il/index.p...how&Aid=select לכאן נכנסתי - וקיבלתי עמוד חסימה מגוחך. ההערה הזו היא לטובתך - אל תעשה פאדיחות מול לקוחות שלך. זה עלוב התצוגה הזו של החסימה, בעיקר כי זה סתם לא עושה כלום. זה עושה את כל הפעולות ב PHP לפני הטעינה, אז פשוט תרשום "נחסמת!". מה גם ש id=select זה לא ניסיון פריצה. אתה חסמת עפ"י מילים מוכרות, אבל להזין id=select ?! אתה מונע מעצמך אפשרות להשתמש ב id מותאם למנועי חיפוש לדוגמא, id=How+to+select+and+update+numbers+in_math שהרי זה ייחסם גם-כן.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|