|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מה דעתכם על פירסומות באתרים?
שאני פותח את הדיון אני לא מתכוון לפירסומת באנר למעלה במקום מיועד
כמו פה אני מתכוון לאתרים ששמים פיסומות שדומות לאדסנס בהתחכמות באמצע התוכן של האתר לנסות לגרום לגולש ללחוץ בטעות עליה ופשוט מפציצים כל פינה באדסנס לדעתי זה מוריד מהאיכות של האתר האתר נראה עמוס לא נוח לשימוש ובכלל לא ממש נעים לעין עכשיו הדבר האירוני הוא שלא מזמן הקמתי אתר ושמתי לב ששילבתי את האדסנס בול בדרך שאני שונא לראות באתרים אחרים ושמתי לב שזה באמת מעלה את הרווחים ב40-50%! אפשר לקרוא לזה דילמה אין פה נכון לא נכון אשמח לשמוע את דעתכם בנושא צילום מסך מתוך חלק של אתר לקיצור כתובות אותי זה דיי הצחיק לראות את זה ככה ![]() למרות שזה לא סוטר בגלל שזה העמוד הראשי ולא דף שקוצר אבל עדיין מצחיק |
![]() |
![]() |
# 2 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() הבנת הנקרא (!!) "אפילו לא פרסומת אחת בכתובות המקוצרות" עכשיו תסביר לי, מה הצחיק אותך פה?
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בכל מקרה לפותח האשכול. לדעתי אם אתה רואה גידול ברווחים זה רק עניין זמני. כמו שאתה אמרת שהגולש לוחץ בטעות על פרסומת זה מרגיז אותו. בתחילה אותם הגולשים שהיו קודם נשארו והם לוחצים יותר. אבל הם יעזבו. לכן לדעתי לא כדי לך לדחוף ככה את הפרסומות... |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Whatever
|
מה? הוא עשה Screenshot מהאתר שלי ומנסה להוציא אותי ("הבעלים של האתר") מטומטם, אז איך ההודעה שלי לא קשורה לאשכול?
# 5 |
Permanently Banned
|
תיראה לפעמים מודעות של גוגל מאיטים את אתר!
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
אדסנס לא מורידה מהירות. אני עכשיו מחליף רשתות על ימין ועל שמאל, ומצאתי כמה נחמדות..
לדעתי פרסומות באתר זה דבר טוב מאוד, כי ככה אפשר לתת תכנים חינם ללא תשלום מצד הגולש (ראו מקרה הערוץ הראשון,שצריך לשלם ואין תוכניות כמעט, וערוץ שתיים או עשר שיש פרסומות ויש תכנים טובים מאוד) |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
רוב האתרים צריכים לממן את עצמם אחרת הם לא יוכלו להתקיים. זו הסיבה העיקרית לפרסומות באתרים מלבד הרצון של בעל האתר לעשות קצת כסף על האתר
![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|