|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
מעוניין לרכוש עיצוב נאה,כמובן בכסף.
שלום
![]() אני מעוניין לרכוש עיצוב נאה בכסף,התקציב שלי נע בין 100-150 שקל,אני מקווה להתפשר עם האדם אשר ארכוש ממנו . האתר הינו אתר טורנירים של המשחקים השונים,העיצוב צריך להיות מותאם לכך . אני מעוניין לרכוש עיצוב בסגנון כזה ![]() שיהיה לוגו יפה,מסוגנן בערך כמו זה,בלוגו יהיו תמונות של המשחקים השונים,שחקן ממשחק כזה ותמונה ממשחק כזה(שיהיה מסוגנן ויפה)אבל במיוחד שיהיה של המשחק קאונטר-סטריק . באתר יהיו 6 כפתורים(כמו שבעיצוב דוגמא שהבאתי יש Main וכו') -ראשי -מי אנחנו -איך זה פועל -שאלות ותשובות -הרשמה -צור קשר כל כפתור יוביל לדף אחר כמובן,ובכל דף יהיה תמונה נחמדה של שחקן(בכל דף יהיה תמונה של שחקן ממשחק אחר כמובן),לדוגמא כמו שבעיצוב דוגמא שהבאתי יש תמונה בתוכן של תמונה ![]() טוב זהו,זה מה שאני דורש. חשוב לציין שזה לרציניים בלבד,רק למי שיש 3 שנות וותק יוכל להציע כאן,עדיף גם שיהיה תיק עובדות. בנוסף,כל הצעה תלווה בהצעת מחיר - חובה או שזה יצויין בדיון,או שזה יצויין בהודעה פרטית . Last edited by SagroN; 06-06-07 at 21:07.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
www.startzero.net/graphic.html
עבדתי עם קלאנים גדולים.. GLC, ELE, oAo, 7K אם אתה מכיר.. אם תרצה צור איתי קשר בחתימה שלי.. (ניסיון של 5 שנים)
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כתבתי בדיון כל מה שאני דורש שיהיה באתר,עכשיו תציע הצעת מחיר בבקשה . |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
שלום לך,
תוכל לראות עבודות בקישור הבא: http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=37739 עבודות חדשות לצד ישנות. יש לי עוד מספר עיצובים חדשים ומרשימים. אשמח אם תיצור עימי קשר ונדבר ברצינות. המחיר לאתר כזה הו 200 ש"ח בלבד. הוותק שלי הוא כ-3 שנים וכמה חודשים. יום טוב, טל. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
150 ש"ח
www.zdesign.co.il |
![]() |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שלום,
אם אתה לא צריך באנר ולא צריך פלאש אז 127 ש"ח. +פלאש 147 ש"ח(בכפתורים וקצת בלוגו). +באנר 150 ש"ח. +פלאש ובאנר 170 ש"ח (מבצע). אם אתה מעוניין שלח אימייל ל sales@WhiteScreen.co.il . פרטים ליצירת קשר נוספת באתר העסק. וותק של המעצב (אני) כ שלוש וחצי שנים עם הפסקה קצרה. וותק של הפלאשר כ שנה וחצי בפלאש. עסק רשום אשר מספק קבלות. WhiteScreen.co.il פתרונות אינטרנט מתקדמים. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|