|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
אחראי פורום
|
![]() אשמח לשוחח איתכם על נושא שהוא עולה מידי יום, כמעט בכל פורום.
אני סתם ממציא שמות->לא מכוון למישהו. יוסי קנה אכסון מאבי ל-3 חודשים. לפתע, אחרי חודש, אבי סגר את האכסון בטענה שיוסי שילם רק לחודש. אבל, יוסי טוען שהוא שילם ל-3 חודשים. מכיוון שיוסי שלח את זה ככסף מזומן בדואר(אבל כדואר רשום), לא היה ניתן לדעת מי דובר אמת, ומי משקר. עכשיו, באים לקוחות אחרים של אבי, ואומרים בצדק, "אתה שקרן! אני הייתי על האכסון של אבי, והוא אף פעם לא סגר לי". בהנחה שהלקוחות דוברים אמת, האם זה אתי מצידם? הרי יכול להיות שאבי נקלע לחובות, והיה צריך את הכסף, או שהוא הולך לסגור את השרת, וכו'. זה דבר שקורה כל יום. בכל ביקורת, יש את החברים של מי שמאשימים אותו, הנייטראלים, והאלה שבעד מי שמאשים. החברים של מי שמאשימים אותו יגידו שהוא "זהב", "אף פעם לא שיקר", ומצויין. הנייטראלים יגיבו תגובה בהתאם. והאלה שבעד מי שמאשים, ימציאו שקרים "שגם עליהם הוא עבד". לי קרה מקרה דומה, ואשמח אם בפעם הבאה שתראו ביקורת, ותיהיו חברים של אחד הצדדים-אל תגיבו מהדעה האישית שלכם. אם אתם חייבים להגיד שהחבר שלכם צודק, ואתם לא מוכנים לקבל שום דעה אחרת, פשוט אל תגיבו. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ב. פה הוסטס אז אסור לי להגיד מה אני חושב על פורום ביקרות או על המנהלים ש"מתפקדים" שם. ג. בסופו של דבר, האמת תצא לאור. בהצלחה ! |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
אחראי פורום
|
בסדר, אני כבר וויתרתי,
אבל, האם זה מוצדק שחבריו של בעל העסק באו והביעו דעה? |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
חברה טובה צריך לספק קבלה שרצוי שיהיה כתוב בה על מה שילמת...
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ברור מאליו שזה לא צודק אבל מה אתה תעשה כנגד ההנהלה פה? אני חושב שהעניין צריך היה להיות מטופל ביותר רגישות מאשר לנעול את האשכול ולעבור לאשכול הבא. שמת לב שמספר האשכולת הנועלים הוא הגבוה ביותר בפורום הזה? האומנם בגלל משתמשים? הכי אבסורד בכל העניין הזה, שהמנהל שם הוא בעצם בעל חברה בעצמו אתה מבין? מנהל חברה מנהל פורום שנותן ביקורת על חברות אחרות, פשוט מרתק, סוג של היגיון חדש יש בהוסטס, לא נותר דבר חוץ מלתעד ולשמר את ההיגיון שפועל פה. גם את האשכול הזה ינעלו. Last edited by alex; 29-04-07 at 15:49.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
בקשר לפורום ביקורות. אנחנו בהוסטס מעודדים לקנות מעסקים רשומים, ומעודדים עסקים לא רשומים, להרשם. לקוח שהולך לעסק לא רשום, או לחילופין לא מקבל קבלה מעסק רשום וקורה דבר כזה או אחר זאת בעיה שלו. לקוח ששולח בדואר שזה אומר ללא הוכחות וללא כלום זאת בעיה שלו. אנחנו פה בהתנדבות, ואנחנו לא נרדוף אחרי אף אחד בשביל הוכחות ואם זה לא נראה לנו (כלומר, אם זה יראה אפילו במקצת שיקרי וללא הוכחות), זה ינעל. לא טוב לך בהוסטס? אנחנו נשמח להראות לך את היציאה.. לא טוב? תפנה אישית להנהלה הגבוה כדי לדון בבעיות שלך, אנחנו לא מבטיחים שכל בעיה באורך קסם תיפתר, ושעל כל שאלה נשיב לך תשובה, כי יש דברים, שאתה לא צריך לדעת, ושכנראה לא תדע עליהם. אלא התנאים, רוצה? תיקח, לא רוצה? אל תיקח....במילים אחרות, לא טוב לך כאן, אל תגלוש כאן, אני לא מחזיק אותך עם חבל. עריכה בקשר לעריכה: מאוד אבסורד. גם הבעלים של הפורום הוא בעל חברת אחסון, גם עם זה היו "בעיות" בעבר לא? די עם התירוצים, אני לא רואה שהוא מוחק ביקורות רעות על העסק שלו ולחילופין, מעלים עין מביקורות טובות לא כשרות. אל תגיב להודעה הזאת פה. אם בא לך להמשיך להתלונן, תעשה את זה בפרטי. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
תשמע, לפי דעתי זה הרבה מעבר ל"חברות אכסון" שילדים פותחים פה.
זה תלוי הרבה בבן אדם שמנהל את העסק. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
אחראי פורום
|
היי שי,
אשמח אם תגיב על הדברים הבאים בדברי alex : ציטוט:
![]() |
# 9 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אגב, אתם מדברים כאילו אין לכם למי לפנות, 6 חברי הנהלה גבוה, מתוכם 2 אדמינים, אף אחד לא מנהל חברה. מוזר שרק שמישהו פותח אשכול כזה, אתם באים להתלונן, אבל להתלונן לבד בפרטי, אף אחד לא עושה, מאוד מוזר, אפילו מעורר מחשבה. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
ג. May the Force be with you איפה השלט שראית שהפורום דמוקרטי? תראה לי אותו..גם אני רוצה לראות. אף פעם לא נוכל לרצות 100% מהמשתמשים, מה שבטוח זה שהדלת פתוחה ואף אחד לא מוחזק כאן בכוח. ואם הקהילה כאן צריכה לקטון ב-70%..שתקטן, אבל תהיה כאן קהילה איכותית. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|