|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
![]() טוב אחרי כמה וכמה נסיונות עם חברות בישראל הגעתי למסקנה שרוב הישראלים רמאים ושקרנים וכל הדילים שעשיתי הלכו לטימיון וכך גם הרבה כסף
מה שאני מחפש זו חברה מארצות הברית אשר תומכת בכרטיס אשראי והעברת קבע (שאני לא צריך לתת את כל הפרטים עוד פעם) חברה עם שם מסחרי גדול כמו goddady וכו' ובעיקר אמינה יותר נוח לי בארצות הברית מכיוון שאני הולך לגור שם וזה יהיה לי יותר נוח אני רוצה להתחיל פרוייקט ענק שאני לא אספר מה עד שזה לא יהיה סגור תודה רבה דור |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום
|
משנה לך איפה בארצות הברית? (מיקום מדויק? אזור?).
# 6 |
חבר מתקדם
|
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
אני עבדתי עם חברה גדולה מאד בארה"ב לפני כמה שנים. אחרי כמה זמן הם פשטו רגל, והמחשבה הראשונה שהייתה לי היא שלפחות אם זה היה בישראל, הייתי יכול להיכנס למכונית לנסוע ולהציל את השרת שלי.
בסופו של דבר הצלחתי "להציל" את השרת שלי למרות שזה היה בארה"ב (אחרי ימים מורטי עצבים של downtime), אחרי הפעלת כל קומבינה אפשרית מספר הקומבינות (וכמה, god forbid, שעדיין לא נרשמו בספרי הקומבינה). בקיצור - רמאים יש בכל העולם, לא רק בארץ. חברות גדולות לא תמיד מספקות שירות גדול, ולא תמיד שורדות (מישהו אמר אנרון?). |
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
# 9 | |
חבר חדש
|