|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
בטא ראשונית לאתר העלאת קבצים
שלום,
כידוע לחלק ממכם, בזמן האחרון עבדתי על אתר חדש - העלאת קבצים. האתר בזמן זה בשלבי סיום גרסא ראשונה, אך עד אז. העלאתי בטא ראשונית (אך כמובן שאיכותית ![]() במערכת יש אופציה ל "תצוגה מתקדמת" ראשונה מסוגה בארץ (אני חושב..) היא עובדת בצורה כמעת מושלמת (התיקונים היחידים שצריך לבצע הם תיקונים ב HTML בלבד!) הנה דוגמה: http://up-one.greg.co.il/load.php?fn...739-Winter.jpg שווה לא? ![]() נסו את זה! עכשיו ![]() http://up-one.greg.co.il/index.htm (העלאת קבצים בפורמטים: JPG, GIF וFlash) |
![]() |
# 2 |
WBD.co.il
|
אחלה אתר,אחלה שרות,ואחלה מנהל,אה כן ואחלה שרת
![]() בהצלחה מני! |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() תודה אחי ![]() |
|
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
נראה טוב.. חוץ מעיצוב חח ואני מבין שאתה מתכוון להעלות עיצוב חדש בקרוב.. אני אשמח לדעת מה התיכנונים שלך
![]()
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הכל יהיה מסודר כמובן ![]() תוכן. קצת לשפר תדמית ![]() אולי לפרסם איפושהו.. בכל אופן אשמח אם תיכנסו ותתנסו בהמוניכם ![]() |
|
![]() |
# 6 |
משתמש חדש
|
יפה מאוד מני ,
אבל לא הבנתי למה צריך לפרסם פרטים , מחיר (???) וכו' ? זה העלאת קבצים בעיקרון , לא ? לכמה זמן הקבצים נשמרים ? |
![]() |
# 7 |
חבר פורום
|
לא התלהבתי..
כי זה ממש לא נחוץ.. זה כולה העלאת קבצים , אתה רוצה להעלות קובץ , ולא למלאות טופס , למרות שלא חובה.. חוץ מהפיצ'ר הזה , זה כולה עוד אתר העלאת קבצים. בכל מקרה שיהיה בהצלחה.
חבר וותיק
|
ציטוט:
תראה, באתי מנקודת הנחה שיש יוצרים שמעוניינים לפרסם יצירה עכשיו..הנה להם פטרון נוח ![]() בלי בעיות ציטוט:
זה לא הפיצ'ר האחרון יהיה עוד כמה ![]() מה שכן, מה רע בלהוסיף עוד כמה דברים? שהם בגדר הוספה..רוצה רוצה, לא רוצה לא צריך ![]() לדעתי זה רק מיטיב אם הגולש...לא ככה? |
||
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|