|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
דירוג מסחר: (0)
|
מוכר E1000 + עוד תוספות
שלום.
אני מעונין למכור את המכשיר מטרולה E1000 שלי. כולל מטען לרכב ! במצב מעולה ! לא השתמשתי בו בכלל ! מטען למכשיר זיכרון 512MB ! כבל למחשב ! אה כן כמובן גם המכשיר עצמו חח בתוספת של 150 ש"ח מביא את האוזניה בלוטו האלחוטית! במחיר של 350 ש"ח מי שמעונין: 0544563501 המחיר כולל משלוח עד הבית דרך דואר עד הבית בקופסא הכל מסודר. או שאם רוצים אפשר לבוא ולקחת את המכשיר ממני מהידים מי שמאזור ב"ש. תחשבו מה אתם מקבלים כבל תואם לכל מכשירי מטרולה למחשב ! מטען לרכב ! למה המחיר כל כך זול? חלק מין הדברים קיבלתי במתנה כך שאני יכול לתת אותם ולמכור אותם במחיר זול לא שזה בעיה. מעונינים צרו קשר תאמינו לי לא תתאכזבו אתם מוזמנים לבוא אלי ולקחת אותו מהידים ולשמור על קשר כל עזרה ! + תקבלו את הספר למכשיר גם אם צריך (: נ.ב: המכשיר הוא לרשת אורנג' בלבד . דור שלישי למי שלא יודע . אפשר לפתוח אותו גם לסלקום אם רוצים, כך שמעתי ! |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
|
אפשר תמונה?
הוא כולל אחריות כלשהיא (מאורנג' אולי?)? |
![]() |
![]() |
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
רכשתי אותו מאורנג' אך לא קיבלתי שום אחריות כי לא עשיתי עליו שום אחריות. אם יש אחריות יצרן אז יש אני לא מודע לכך. כמו שהבנתי מהסוכן אחריות היא בעלות של 120 ש"ח אחריות מקיפה. תמונה? http://www.orange.co.il/catalog/ תחפש מטרולה E1000 בשמחה הייתי מביא לך קישור ישיר אבל בלתי אפשרי באתר של אורנג'. רק שתדע עלות הכבל עצמו 80 ש"ח ( זה בזמנו עכשיו זה יותר לפי מה שאני יודע ) אתה מקבל גם את הדיסק המקורי של מטרולה של התוכנה למכשיר למחשב ! + מטען לרכב שזה עוד איזה 120 ש"ח אם אני לא טועה הוא עולה ! |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
יש מצב אתה מגיע מתישהו למרכז?
# 10 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אם כן תשלם ביד ותקבל את המכשיר ביד. אם זה דרך העברה ומשלוח זה רק על אמון ![]() זה כמו שאתה שולח כסף לחברת איכסון ומחכה לאיכסון שלך אותו דבר. תקבל את המכשיר ואת כל החפצים איתו בדואר שליחים עד הבית באריזה הכל מסודר מאורגן ובטוח גם ביטוח של הדואר יש על משלוחים כאלו ממה שאני יודע. המשלוח כלול במחיר . מספר ליצירת קשר:0544563501 |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|