|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
webIMPERIO - wanted - דרושים
webIMPERIO - wanted - דרושים
לחברת webIMPERIO, לפיתוח וקידום אתרים, דרושים עובדים למילוי משרות. על כל המועמדים להיות מעל לגיל-15(על-פי חוקי התעסוקה בנוער). מועמד שאינו רציני, לא ייתקבל. להלן המשרות: משרה #1-מקדם אתרים ניסיון מוכח של לפחות שנה ניסיון בעבודה עם לקוחות טלפון נייד זמין-חובה! המלצות-יתרון משרה #2-מתכנת אתרים ידע בשפות PHP, ASP כל שפה אחרת-יתרון! ניסיון מוכח המלצות-יתרון! טלפון נייד זמין-חובה! עמידה בזמנים משרה #3-מעצב אתרים נסיון מוכח עמידה בזמנים עבודה עם תוכנות גרפיקה מתקדמות, כגון: פוטושופ אימג' רדי אילסטרטור טלפון נייד זמין-חובה! המלצות-ייתרון! מעצבים, שימו לב: אין צורך בנסיון\ידע בקידוד עיצובים תמורה-תשלום פר עבודה מועמדות למשרה הרצויה, יש לשלוח לכתובת המייל: manpower@webimperio.net, בצירוף מספר המשרה, וקורות חיים(אם יש) מאחר ונותרו מספר מקומות בכל משרה הנ"ל, ניתן להגיש מועמדות, עד ל-15 בספטמבר. מועמדים שלא ייפנו דרך המייל, לא ייתקבלו. שאלות, ניתן להפנות בתוכנות המסרים המידיים שנמצאים בחתימה. בהצלחה.
Rar.co.il
|
שלום,
יש לי מספר שאלות ומכיוון שאני לא משתמש בתוכנות מסרים ("שאלות, ניתן להפנות בתוכנות המסרים המידיים שנמצאים בחתימה") אני אציג אותן כאן: 1. האם אתה רק מנהל עסקי או שיש לך ידע בפיתוח/עיצוב/קידום/הנפשה או כל דבר אחר שקשור לפיתוח ועיצוב אתרים? 2. נניח והתחלתי לעבוד עמכם, האם מותר לי לקחת קרדיט על אתרים שתוכנתו על ידי? 3. האם יש לך את היכולת והתקציב בתור מנהל עסק להביא לקוחות רציניים (לא כאלה שישלמו 1000 ש"ח על אתר שלם) כך ששנינו נוכל לצאת מכל עבודה עם חיוך על הפנים?
חבר בקהילה
|
ציטוט:
2) כן. איננו גם מבקשים ממך בלעדיות לעבודה אצלינו. תוכל להציג אתרים שבנית באמצעות החברה, בתיק העבודות שלך. אולם, בעיצוב של האתר(במידה ויוצר על-ידינו), תוצג חתימה של העסק, ולא שלך. 3) מאחר והעסק נפתח, ככל חברת סטארט אפ, אני לא מצפה ללקוחות רבים, בחודש-חודשיים הראשונים, ורוב המשאבים, יילכו לפרסום העסק. אני מתכנן, שככל שנייצג יותר לקוחות, ושמנו ייגדל, יבואו לקוחות רציניים. ה"אני מאמין", של החברה, אומר: "מתן השירות הטוב ביותר, והאישי ביותר, והתנהגות כאילו היינו תאגיד". מקווה שהתשובות ספקו אותך. נחי.
# 5 |
מנהל ראשי
|
פותח האשכול,
משום מה, החלטת להתעלם מהשאלה החשובה שהצבתי לך. |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בנוסף, כתבתי: לשאל', ניתן לפנות דרך תוכנת מסרים. אני מעדיף לא לענות על שאל' כאן. תודה.
webIMPERIO.net Past. Builds the future ICQ: 336788730 MSNM: nahi_b@netvision.net.il Last edited by נחי; 31-08-06 at 15:21.. |
|
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
אני ראיתי את התגובות שלכם, וזה פשוט מפליא אותי, לאיזו רמה אנשים מוכנים להגיע.
בא עסק חדש, וכולם מתנפלים עליו, ומנסים להוריד את הבטחון העצמי של בעל העסק. זו לא פעם ראשונה שאני רואה את זה כאן. אני לא מבין מה עניינכם, אם אני רשום או לא?! אם אני חוקי או לא?! אני אישית, בחיים לא הייתי מנסה להרוס לאדם את הפרנסה שלו, להשפיל אותו בצורה כזו ולנסות ולהוריד מהכבוד שלו. גם אם רציתם להפנות משהו לתשומת לבי, עושים את זה בפרטי, כפי שציינתי בהודעה הראשית באשכול. פשוט אדם לאדם זאב.
מנהל ראשי
|
ציטוט:
אתה צועק לרחמים? אז מה? אז אתה עוסק פטור אז מותר לך לעבור על הצד השני של החוק? במידה ואתה טוען שאתה עסק חוקי, וטוען לפעול בצורה חוקית, אז תפעל ככה. זה שאתה "חוקי", נותן לך פריבילגיות כאן בפורום, ברגע שאתה לא פועל ככה, אין סיבה שתנתן לך שום פריווילגיה. ולעניין ה"אדם לאדם זאב", במידה ותראה אדם שודד בנק, לא תעצור אותו? כן תעצור?! אבל אבל...זו הפרנסה שלו..לא? (ואל תבלבל לי על ש"הדוגמא לא מתאימה", בבקשה ממך). |
|
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אין לי מושג, מאיפה הסקת שאני עסק לא חוקי. לפרסם את זה בצורה פומבית, זה לא יפה, ובגלל זה, ציינתי באשכול הראשי, שבמידה ויש לך שאל'(כגון: האם העסק רשום?), תצור קשר באחת מתוכנות המסרים. בנוסף, קיים קשר עם עו"ד מוסמך, ותאמין לי, שאני יודע טוב מאוד, מהי חוקיות, ומהי לא. הנה השפלה נוספת בתגובה שלך: "אתה צועק לרחמים". אני לא צועק לרחמים. אם תקרא, תשים לב שסוג הטקסט הוא ביקורתי.
webIMPERIO.net Past. Builds the future ICQ: 336788730 MSNM: nahi_b@netvision.net.il Last edited by נחי; 31-08-06 at 17:15.. |
|
![]() |
# 10 |
מנהל ראשי
|
סלח לי,
אבל לא מפתיע אותי האמת, כי אתה משחק כאן על "חצי חוקיות", אז את כל הטענות על גיל מינימלי וכדומה, אתה יכול לעזוב, כי בכל מקרה, העסק לא יירוץ בצורה חוקית. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|