|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
יש לי שאלה + כמה תעלה לי חבילה הבאה
תראו אם אני רוצה לפתוח אתר להורדות של ביטורנט קיצר אתר טורנט,
ושיהיה סיקורי משחקים וסרטים אשר יובילו לאשכול בפורום שבו יהיה הקישור לטורנט. בעיקרון זה חוקי או שיכולים לתבוע אותי? וכמה אתם תציעו לי על החבילה הבאה: דומיין .Net 250 מגה איכסון 25 ג'יגה תעבורה חשוב לי שתענו על השאלה,תודה,נדב. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
ולכן כל הנושא בלתי חוקי מאחר שליונטוורק הפסידו במשפט זה מהווה תקדים ככה שאם תקים אתר ויתבעו אותך 95% שתפסיד
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מה שאני שואל נגיד ואני מאכסן את הטורנטים על האיכסון החינמי של NANA ושם קישור לאשכול בפורום (שבפורום המנהלים לא אחראים על מה שמפורסם) שבאשכול יש קישור להורדת הטורנט שמאוכסן על האיכסון החינמי של NANA, יתבעו אותי עדיין? |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
בתור פעם ראשונה אם יגיעו אלייך אז קודם יבקשו שתסגור תאתר ואם לא תסגור אז יוכלו לתבוע אבל לא בטוח שיגיעו אלייך כי אתה לא תהיה אתר גדול כמו ליונטוורק או להלה,
200MB 25GB תעבורה חודשית כל השאר ללא הגבלה +דומיין NET חודש ראשון:64.99 ש"ח חודש שני והלאה:19.99 ש"ח בלבד! עסק רשום כחוק ומספק קבלות,בעל מס' שרתים בבחוות השרתים 012 בארון העסק. צור קשר ואשמח לענות על שאלות,הזמנות פלאפון:050-8957-300 מסנג'ר:dany_l@walla.co.il אייסיקיו:245623255 חג שמח ויום טוב, בברכה דני Last edited by Lom.co.il; 08-04-06 at 11:47.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|