|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש מעצב לעבודה מיידית!
דרוש מעצב לעבודה מיידית!
המטרה היא לעצב דומיין קהילתי. את פרטי הדומיין המעצב ידע בהמשך. מאפייני העבודה: 1. עיצוב ראשי לדף הראשי. 2. עיצוב דף משנה למדורים. 2. כל מדור של האתר (ישנם בערך 30 מדורים) יעוצב בצורה נפרדת: * כותרת שונה התכלול בתוכה תמונות \ אלמנטים שיעשו אותה יפה. * אפשרות לקופסא עם טקסט (קופסא מעוצבת יפה עם טקסט בפנים) בחלק מן הדפים. * אפשרות למספר כפתורים בחלק מן הדפים. * אפשרות ליצירת מסגרות מעוצבות (כמו מסגרת יפה שתכיל בתוכה תמונה) בחלק מן המדורים. בנוסף: 4. לוגו לאתר (ישנו לוגו קיים שדורש שיפוץ בלבד, ז"א שהלוגו נשאר אותו אחד פשוט ע"י מעצב שונה) 5. פרסומות בפלאש (בערך 10-15 באנרים בפלאש) הערות: * המעצב לא יוכל לרשום בתחתית האתר שהאתר עוצב על ידו. * זהו פרוייקט אחד מתוך ארבעה. עם סיום הפרוייקט זה יהיו עוד שלושה. (למרות שיקח זמן עד שהפרוייקט יסתיים). המעצב יוכל להמשיך ולקבל את שלושת הפרוייקטים הנוספים. * לאחר שכל העבודה תסתיים (כל הפרוייקטים) תנתן אפשרות לעבודה בחצי משרה בתור המעצב של שלושת הפרוייקטים כאשר העבודה ברובה תתרכז בהכנת פרסומות (באנרים של מכירות) * העיצוב יכלול פלאש אם יצטרך (כל מה שניתן לעשות בכדי שיהיה יפה יותר) המעצב עצמו צריך להיות שנתיים לפני צבא ועם זמן פנוי כי תיהיה פה הרבה השקעה. * כאשר אתם נותנים הצעת מחיר, להתחשב בעובדה שיש עוד 3 פרוייקטים שדומים לזה. אני לא אחפש מעצב נפרד לכל פרוייקט כי אין לי ממש זמן לזה. אגיב להצעות רציניות בלבד. אני לא עוקב אחר הודעות בפורומים אז אני מבקש לרשום את הצעת המחיר שלכם בצירוף עבודות דוגמא אל ICQ שמספרו: 241241254 תודה ויום טוב. Last edited by Camel; 06-02-06 at 18:36.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
אתה מוזמן ליצור קשר :
www.opacity.co.il עבודות אחרונות : www.opacity.co.il/exa/WCS2.jpg www.opacity.co.il/exa/Mintek.jpg ועוד שאיני יכול להציג כאן, במידה ותרצה לדבר, אני אציג אותם, בהצלחה |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|