|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
[מוכר] לייקים לדפי אוהדים 50% OFF!
שלום לכולם, שמי גיא ואני עובד בתחום זה יותר מ5 שנים, יש ברשותי הרבה לקוחות מרוצים מאוד, תקבלו גם פידבקים מהם.
אז למה צריכים לייקים ? בתור אחד שמבין בתחום האינטרנט, אני הייתי מעדיף להיכנס לדף עם יותר לייקים מאשר לדף אם פחות לייקים, משמע בדף עם הלייקים יש יותר פעילות, ניקח לדוגמא אפילו את המכולת ליד ביתכם, כאשר אתם תעברו ותראו שיותר אנשים קונים במכולת הזאת ולא במכולת הריקה, המוח שלכם ישר היכנס לשם בלי לחשוב פעמיים, מכיוון שבבירור שהאוכל שם יותר טרי ויותר בריא , וכך גם כאן, אנשים שיראו שלדף שלכם יש הרבה לייקים, הם ישר ידעו שאם הקהל בחר בזה , אז מה יש לי להפסיד ? וכמו כן הם ידעו שיש לכם בדף יותר תנועה ויותר גולשים שנהנים מתוכן איכותי. אני חושב שאני ילך על זה אז תאמינו לי , שלא תתחרטו , אתם חייבים לדעת שאתם בידיים טובות כשאתם קונים ממני לייקים , המקור של הלייקים הוא כולם ישראלים ואמיתיים, הלייקים שאתם תקבלו הם מאנשים שבאמת ניכנסו לדף שלכם ולחצו על כפתור הלייק וקראו את הדף כי זה עיניין אותם, ולא דברים אחרים. אני לא מכיר אותך, אפשר הוכחה ? כמובן שזה נורמאלי, אני אתן לכם חמישה לקוחות שלי שקנו ממני ולא התאכזבו : ![]() ![]() ![]() ![]() מחירים 1000 לייקים - 140 ש"ח אחרי 50% הנחה. 2000 לייקים = 250 ש"ח אחרי 50% הנחה. 3000 לייקים = 420 ש"ח אחרי 50% הנחה. פרטים ליצירת קשר כדי ליצור קשר עמי האפשרויות הם : 1.סקייפ : BenchPressHell 2.ה"פ 3.אימייל - Guyhazan30@walla.com תודה רבה חג שמח ולילה טוב. ![]() Last edited by michalol; 18-09-12 at 00:45.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
הייתי שמח לעבוד איתך באופן יותר משמעותי וגדול באופן מסחרי אבל לא במחירים האלה.
אנא צור קשר בפרטי
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|