|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש | מתכנת שעובד עם המערכת וורדפרס
שלום לכל הפורום,
שמי שון לוי, אני מעצב, יש כאלה שמכירים אותי מbiode.co.il... בכל מקרה, יש איזה אתר שקרוב שלי ביקש ממני לעשות לו. הוא הביא לי עיצוב שהוא רכש, ומערכת וורדפרס, וביקש ממני להלביש את העיצוב על המערכת. על רמת העיקרון, יש לי ידע בסיסי בPHP, ויצא לי לעבוד פעם או פעמיים עם וורדפרס, ככה שאת רוב העבודה אני מצליח לעשות. בכל מקרה, אני אסביר יותר בפרטים מה בדיוק צריך לעשות.. או יותר נכון מה אני לא מצליח לעשות... ותתנו לי הצעת מחיר, אבל אני רוצה להשאיר את זה בפרטי יותר. בככלי אם אתם רוצים לדעת, אני צריך שינוי קל בטופס התגובות, וקצת משחק עם ההרשמה והמשתמשים. אני מזכיר, זה ממש ידע פשוט, מי שהתעסק בוורדפרס והוא מתכנת זה יהיה לו ממש קל. (ראיתי שיש אפילו פלאגן מוכן של מה שאני צריך, אני פשוט צריך עוד שדרוג קל ואין לי ראש להיכנס לזה יותר מידי) כמובן שהתמורה היא כסף, או לחילופין אם אתם רוצים איזשהו משהו קטן בעיצוב. שלחו לי בפרטי, סקייפ או מסנג'ר, שאוכל לדבר איתכם. תודה רבה. ![]()
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
דבר איתי במייל
eliran@efron.org.il
# 5 |
חבר על
|
צור קשר במייל elior@globalsolution.co.il
# 6 |
חבר מתקדם
|
הקפצה..
זה נהיה ממש דחוף... לימים הקרובים.. אשמח אם יצרו איתי קשר... מזכיר שמה שיש לעשות זה בסה"כ לעשות הרשמה בתור דף.. עם כמה שדות מותאמים אישית והעלאת סמל אישית AVATAR... זה העיקר.. סקייפ: xshonlevi אם אתם רוצים בדרך אחרת.. פלאפון, אימייל, מסנג'ר.. שלחו בפרטי או תשאירו פרטים..
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|