![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
דרושים| המלצות על מתכנתים
שלום,
אני מחפש מתכנת לעבודת תכנות אבל לצערי יש הרבה מתכנתים שאינם מקצועיים מספיק, לא אמינים והגונים. דבר שיוכל לעזור לי זה המלצות של גולשים על מתכנתים שביצעו להם עבודות תכנות והם יצאו מרוצים גם מהעבודה וגם מהבן אדם עצמו. אמינות, מקצועיות וזמינות אלו דברים שחשובים לי בבחירת המתכנת - מאוד חשוב לי שהמתכנת יבצע את העבודה בזמן ויעדכן אותי במהלכה. לדעתי באמצעות ההמלצות אוכל לקבל רושם נוסף שיוכל לסייע לי בבחירה הנכונה של המתכנת. תודה לממליצים! |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
תוכל ליצור קשר עם בעל האתר כדי לקבל פידבק אל תקבל החלטות רק ע"ב מחיר, זה בדר"כ מה שמפיל את הפרויקט. תשקיע את מירב התקציב שאתה יכול, ואל תנסה לחסוך. זה יכול להוסיף לך המון לפרויקט. בהצלחה! |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
xPerfection. כל מילה שאוסיף רק תגרע מהאיכות, מהמקצועיות ומהיכולות המדהימות של האדם הזה
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
אני עובד עם מתכנת תותח אך יקר.
אם אתה מוכן לשלם ולקבל עבודה פיקס, דבר איתי בהודעה פרטית.
# 6 | ||
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ציטוט:
אם היתה לי אפשרות הייתי פונה אליו אך לצערי יש לי מגבלות תקציב ואני מקווה למצוא מתכנת זול יחסית ואיכותי למרות שאין רבים כאלה, תודה בכל זאת |
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|