![]() |
# 1 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש מתכנת...
שלום לכל חברי הוסטס
![]() קוראים לי תומר ציגלר... בזמן האחרון אני רציתי לפתוח אתר העלאת קבצים... הצלחתי להשיג: דומיין ישראלי... 10 ג'יגה אכסון... עיצוב ומערכת... אודות לאליחי שעזר לי הרבה מואד... האתר הולך להיפתח בזמן הקרוב (מהו כמו חודש) עדיין אין תאריך קבוע... טוב בוא ניגש לעניין: אני חשבתי על רעיון דיי טוב... אני רוצה לפתוח באתר גם קיצור כתובות... אני צריך מתכנת שיבנה לי מערכת קיצור כתובות אח ורק תמורת פרסום... המערכת לא צריכה להיות כל כך מעוצבת אבל מה שכן היא צריכה להיות דיי ברמה אני לא מדבר על משהו בשמיים אלא שהיה משהו מחובד ויפה... אני מבקש מכל התכנתים שיעזרו לנו... צרו עימי קשר איי סי קיו: 248751122 מסנג'ר: ttom1@walla.co.il אשמח לענות על שאלות... תודה... תומר ציגלר |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
קיצור כתובות תמורת פירסום?...
חחח פרוש
# 6 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ה10 ג'יגה זה זמני...
קודם כל נראה איך הולך השירות ואז נראה... בקשר ל"עזוק תעשה רק העלאת קבצים" אז אני שבתי והחלתתי שזה דיי כדאי וזה ישפר את הסטטיקות (או איך שלא רושמים) שלנו... מי שיכין לי את המערכת יקבל גם פופאפים באתר וגם בשירות קיצור כתובות (שכל פעם כשמישהו נכנס לאתר דרך הכתובת יקפוץ פופ אפ) תודה מראש... תומר... נ.ב צום קל וגמר חתימה טובה |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אני עובד עם מישהו רציני שנותן לי דומיין ישראלי...
וגם עם אליחי שהוא בן אדם דיי רציני... ככה שאתה רואה שאנשים רציניים כן עובדים איתי וכן סומכים עליי כי הצלחתי לגרום להם לסמוך עליי... וכשאני אומר "הצלחתי לגרום" אני לא אומר שהכרחתי אותם... אני אומר שקניתי את אמונתם... יש עוד שאלות? |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |