![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש| מתכנת PHP עם ניסיון
שלום רב
לשיפוץ במערכת הקיימת באתר דולפינים.נט דרוש מתכנת PHP עם ניסיון וידע בGD בכל הקשור לגלריות , העלאה של תמונות הדבקת חותמות וכו'.... דרישות מהמתכנת " ידע וניסיון מוכח בתכנות PHP במערכות OOP מונחת עצמים. * ידע נרחב בקידוד תקין XHTML * זמינות מיידית לעבודה 2 כללי התנהגות שאני מבקש להדגיש לפני פנייתכם כאחד שהקים מספר פרוייקטים ועבד עם הרבה מתכנתים (כולן סיימו את הפרוייקטים בחיוך) אני יודע ומכיר את כל התירוצים האפשרים, אני מבקש שנקציב לעבודה דד ליין, ושהמתכנת יעמוד בו, אנא מכם, אם אין לכם זמן, אתם לא בטוחים שתספיקו/ שאתם יודעים, יש לכם פרוייקטים נוספים, בבקשה לא לפנות, סבלתי מזה מספיק. דבר שני, חשוב שהמתכנת יהיה אדיב וזמין, שנוכל להיות בקשר בכל זמן העבודה , ולעבוד בכיף מבלי להתווכח על כל דבר כי יש גם כאלה לצערי.. את פירוט העבודה אשלח בשיחה התמורה כמובן בתשלום לפרטים מסן/ מייל : dodo144@bezeqint.net טלפון : 0545200504 |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
שלום רב ,
ברצוני להציע לך את שירותי כמתכנת PHP . הידע שלי: PHP - עבודה ברמה מקצועית ויעילה באמצעות מחלקות (OOP) בצורה יעילה ומתקדמת. SQL - עבודה עם מסדי MYSQL וידע מאוד קליל במסדי MSSQL . X/HTML + CSS - חיתוך אתרים ברמה מתקדמת ויעילה בצורה שהלקוח מרוצה (עמידה בתקן W3C העולמי לתקנים הבאים: XHTML 1.0, CSS 2.1) . מסנג'ר: huri-r@inter.net.il , פלאפון: 0509640507. שבת שלום, אשמח אם תיצור איתי קשר במסנג'ר על מנת לפרט על העבודה יותר בצורה נרחבת מה נדרש וכו' ולאחר מכן נשוחח טלפונית , שבת שלום בברכה בן בוקרע , ויום מצויין שיהיה !
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|