![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
![]() אהלן ,
אני באמצע בנייה של סליידר עכשיו ויש לי בעיה קטנה עם העיצוב אז יש לי 3 שכבות של דיבים דיב ראשון קובע את הגודל של הסליידר החיצוני דיב שני מכיל את כל הדיבים עם התוכן , על הדיב הזה אני פועל שכבה שלישית היא בעצם הדיבים עם התוכן קודם כל הנה יש פה דוגמא שאפשר לראות בלייב : http://jsbin.com/efuyix/8/edit#javascript,html,live אז מה בעצם הבעיה? הרוחב של ה container חייב להיות גדול מספיק בשביל להכיל את כל הדיבים של ה content לדוגמא אם יש לי 3 דיבים של content בתוך ה container אני צריך שהרוחב של ה container יהיה לפחות ברוחב של 150 בשביל שזה לא יתבלגן אם הוא לא מספיק גדול , דיבים יורדים לשורה השנייה אני לא יודע בדיוק כמה דיבים של content אני יכניס ל container לכן אני צריך שהרוחב של ה container יהיה איך שהוא דינאמי שאני יוכל להכניס לשם כמה דיבים של content בלי לחשוש שירד שורה איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
תנסה אולי לעשות את ה-content ב<il> ולא כל content יהיה DIV.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אם אתה עושה את זה ב-PHP אתה אמור לדעת מה הגודל של כל אחד מהם ואז לעשות counter שכל פעם מוסיף לעצמו את הרוחב הכללי, ובסוף אתה מגדיר את הרוחב לפי הנתון הזה
אם זה לא PHP, אתה יכול לספור את כל הדיבים שנמצאים בפנים (באופן אישי הייתי ממליץ לעבוד עם טבלה בשביל סליידרים, גם אם זה לא מספיק רחב זה לא ירד שורה) ולאסוף את הרוחב ואז להגדיר אותו למכיל
# 4 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
נסה להשתמש ב- white-space:nowrap כדי למנוע נפילה שלהם.
דרך נוספת היא לעשות שכל התמונות יהיו ב-float לצד כלשהו וה-wrapper שמחזיר אותם ברוחב מאוד מאוד גדול (שיוסתר בחלקו ב-wrapper אחר מסביב שיגדיר את הגודל שהנדרש) |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
dolet , ניסיתי לעשות משהו ללא הצלחה , אתה יכול ליישם את זה וראות אם אתה מצליח?
איתי , לא אקטואלי לערב צד שרת מבחינתי יגאל , לא הצלחתי עם whitespace משום מה הכוונה עם הווארפר זה שיהיה דיב בגודל מסויים (גדול) ואז לשחק עם הגודל שלו? נשמע לי פתרון פרימטיבי טיפה וד"א אני לא שם שם רק תמונות אלה דיבים עם תוכן אם זה משנה משהו מבחינתך יש דרך ? Last edited by morsrh; 16-11-11 at 18:17.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אתה יודע מה הרוחב של כל דיב? אם כן - אתה יכול לעשות את זה עם JS (תבדוק כמה דיבים יש * אורך של כל דיב)
אבל שוב, השיטה הכי פשוטה למקרים כאלה זה טבלה
# 7 |
חבר מתקדם
|
הבעיה נפתרה , http://jsbin.com/efuyix/13/edit#javascript,html,live
תודה לכל מי שעזר Last edited by morsrh; 16-11-11 at 20:23.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|