|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
דירוג מסחר: (0)
|
משלם תשלום סימלי לעזרה קטנה ב WP - כנסו
לא משנה לי אם תרשמו את הפתרון פה, או בפרטי או במייל, לא מפריע לי. הראשון ששולח לי את הפתרון יקבל 50 שקל על הפתרון, הפתרון הוא באמת עניין של כמה שניות לרשום הסבר למי שיודע.
יש לי מספר בלוגים ב WP , אני רוצה לקבוע שעמודים X Y Z שנמצאים לי בתפריט יהיו עמודים שכל הקישורים אליהם יהיו NF. איך אני עושה את זה? אני רוצה לשלוט בכל עמוד ועמוד ב WP , לקבוע אם הוא יהיה NI NF וכו'. תודה |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
היי דורון,
אני לא חושב שזה קיים ברמת הוורדפרס, לדעתי צריך לבנות את זה, אבל זה יחסית פשוט... 1. צריך להוסיף את האפשרויות האלה לטמפלט הרלוונטי 2. צריך לשלוח את הנתונים האלה כ-1/0 למסד, לתוך טבלת ה-META הרלוונטית 3. צריך להריץ בשאילתת התפריט הקיימת את ה-IF הזה זהו ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
הייי, למה זה צריך להיות בתפריט ?
יש הרבה תוספים שמאפשרים לשלוט בMeta Index and Nofollow Tags כמו למשל http://wordpress.org/extend/plugins/platinum-seo-pack/ אתה מגיע לעמוד/פוסט ומציין את אפשרות שאתה רוצה באותו פוסט ![]()
# 10 |
חבר מתקדם
|
איך בדקת אם עובד או לא ?
שיטת בדיקה לא נכונה יכולה לגרום לתוצאה לא נכונה. תראה שאתה רואה זאת בקוד הדף: <meta name="robots" content="noindex,nofollow,noodp,noydir" />
משחקי אונליין ספינר לשבועים בחינם (כולל עיברית) דרך מהירה ליצירת תוכן בעלות אפסית !דוגמה למאמר מסובב .האם תמשיכו להשקיע 50 ש"ח למאמר באתר מאמרים ? Last edited by someone100; 30-10-11 at 22:59.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|