|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
[מכירה] אפליקציה בפייסבוק - " פרופיל באנר "
היי חברים,
לאחרונה רכשתי אפליקציה בפייסבוק , מי ששמע עליה " פרופיל באנר " האפליקציה תומכת ב- : * יוצרים באנר לפרופיל של המשתמש בפייסבוק * תומך במגוון קטגוריות לתמונות באנרים לפרופיל * הגולש יכול להעלות באנר מהמחשב שלו וליצור באנר חדש! * מערכת מספור עמודים * לוח בקרה לבעל האפליקציה הכולל ניהול מלא של כל האפליקציה וכל ההגדרות , ראייה של כל תמונות הבאנרים שהועלו וסטטיסטיקות! * אפשרות להצביע / לעשות לייק / לשתף את האפליקציה ואת התמונות פרופילים! דמו : http://apps.facebook.com/fbprofilebanner/ * חשוב לציין שאני קניתי את זה לפני כשנה ועקב חוסר זמן לשימוש אני מוכר את האפליקציה במחיר מופחת ! לקבלת הצעת מחיר ופרטים נוספים יש ליצור קשר בפרטי . * העלות של האפליקציה הזאת היא 120$ דרך האתר שלהם , דרכי אני מוכר במחיר של כמה עשרות שקלים כי אין לי זמן לזה. מקבל תשלום בPaypal והפקדה בנקאית בלבד. אגב שחכתי לציין שגוגל תומכת בפרסומות באפליקציות מסוג כזה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
נחמד מאוד. אהבתי..
שלח לי מחיר בפרטי בבקשה.
# 8 |
חבר בקהילה
|
שלום אנונימוס,
אני לא אוהב שאתה מרמה אנשים על מערכות שהן שלך אבל הן לא והן מפורסמות ברשת כולה. אני לא ממליץ לקנות או לבטוח באיש הזה או בילד מי שהוא יהיה. קישור הורדה למערכת החינמית : http://www.filesonic.co.il/file/2125326001
# 9 | |
חסום
|
ציטוט:
אני שילמתי על המערכת הזאת במירב כספי ויש לי הוחכה אפילו ששילמתי לו את מירב הסכום. באיזה זכות בכלל יש לך להגיב כזאת תגובה חוצפנית ועוד מבקרת אותי ? אני אעדכן את האשכול עם הקבלה על התשלום ששילמתי למערכת . פשוט חוצפה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|