הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > מסחר > מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג)

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 19-08-11, 00:50   # 1
nefrian
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל

nefrian לא מחובר  

מעוניין לקנות קבוצת אוהדים בפייסבוק 70k+ ומעלה משלם עד 100.00$ ל pp

בס"ד

מעוניין לקנות קבוצת אוהדים בפייסבוק 70k+ ומעלה משלם עד 100.00$ ל pp צרו קשר בפרטי בלבד +לינק לקבוצה
  Reply With Quote
ישן 19-08-11, 04:42   # 2
aviad22
חבר מתקדם

מיני פרופיל

aviad22 לא מחובר  

חחח אחי אתה גנוב , אנשים התחילו לתפוס תחת עם הדפים , דבר כזה רוצים עליו 1500-2000 שקל ועוד עושים פוזות שזה מחיר נמוך
  Reply With Quote
ישן 19-08-11, 08:28   # 3
nadavpld
חבר בקהילה

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל nadavpld

nadavpld לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי aviad22 צפה בהודעה
חחח אחי אתה גנוב , אנשים התחילו לתפוס תחת עם הדפים , דבר כזה רוצים עליו 1500-2000 שקל ועוד עושים פוזות שזה מחיר נמוך
אף אחד לא "תפס תחת".
דף של 100 אלף אוהדים שווה לפחות 1000 שקל.
  Reply With Quote
ישן 19-08-11, 09:02   # 4
דוד לוי
חבר על
דירוג מסחר: (1)

מיני פרופיל

דוד לוי לא מחובר  

דף טוב של 100 אלף אוהדים שווה גם 10,000 ש"ח, תלוי עד כמה הוא טוב מבחינה עסקית ולמי מוכרים.
כמובן שבפורום הזה אין שום דבר יותר יקר מ-500 ש"ח, כולל בניה של פצצת אטום, אבל במקומות אחרים המחיר שנכתב כאן עבור קבוצה של 70k זה אפילו לא בדיחה, זה מעליב.
ישן 19-08-11, 09:16   # 5
nefrian
חבר מתקדם

מיני פרופיל

nefrian לא מחובר  

אתם יודעים למה המחירים קפצו כל כך, רק בגלל אנשים שמאפשרים למכור דפים במחירים מצחיקים לדוגמא אנשים רוצה 70$ על 8k מי שמשלם להם את המחירים האלו דופק את כולם בסוף וחבל.
  Reply With Quote
ישן 19-08-11, 09:46   # 6
Shlomi062
חבר על

מיני פרופיל

Shlomi062 לא מחובר  

מה תעשה אם יש לך עסק של פרחים, לדף שאנשים לחצו לו לייק בגלל שהוא עוסק במטוסים?

מחפשים אחסון אתרים אמין וזול?
  Reply With Quote
ישן 19-08-11, 16:13   # 7
nadavpld
חבר בקהילה

מיני פרופיל

nadavpld לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Shlomi062 צפה בהודעה
מה תעשה אם יש לך עסק של פרחים, לדף שאנשים לחצו לו לייק בגלל שהוא עוסק במטוסים?
עשית פסיכומטרי ? אם כן, אתה בטח מכיר את השאלות האלה
יש 100 אלף אנשים שאוהבים מטוסים, מתוכם 15% גם אוהבים פרחים..בלה בלה בלה

אז כן, מי שאוהב מטוסים, לא אומר שהוא שונא פרחים.
אז אם יש לי 100 אלף אוהבי מטוסים, זה מאד יכול להיות שיש לי בתוכם גם 50 אלף אוהבי פרחים.
  Reply With Quote
ישן 19-08-11, 17:51   # 8
Dr.SOCCER
חבר בקהילה

מיני פרופיל

Dr.SOCCER לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי nadavpld צפה בהודעה
עשית פסיכומטרי ? אם כן, אתה בטח מכיר את השאלות האלה
יש 100 אלף אנשים שאוהבים מטוסים, מתוכם 15% גם אוהבים פרחים..בלה בלה בלה

אז כן, מי שאוהב מטוסים, לא אומר שהוא שונא פרחים.
אז אם יש לי 100 אלף אוהבי מטוסים, זה מאד יכול להיות שיש לי בתוכם גם 50 אלף אוהבי פרחים.
אני לא יודע במה עוסק הדף ולא ראיתי אותו אבל, 90% מהדפים בעלי ה-עשרות אלפי או מאות אלפי אוהדים אלו דפים לא עסקיים. ברובם רכילותיים או סתם לא קשורים למציאות (לדוגמא כמו שרשמת, מטוסים) והדפים הללו בעלי 99% לייקים עיוורים מאנשים שמעולם לא ראו את הדף ומעולם לא לחצו לייק על הדף הזה בידיעה מלאה על מה הם לוחצים, הם לחצו כי כפו עליהם כאשר רצו לראות תוכן אחר.

מישהו הביא את השיטה של הלייקים העיוורים והבין איך אפשר להביא כמויות אדירות של לייקים וזה הפך למגיפה והפייסבוק מלא בדפי זבל כאלה שיכולים לגרום לאותו עסק מפרסם נזק רב שיכול לקחת לו הרבה זמן לתקן אם בכלל... לכן ברוב המקרים הדפים האלו לא שווים אגורה.

Last edited by Dr.SOCCER; 19-08-11 at 17:53..
  Reply With Quote
ישן 19-08-11, 18:14   # 9
nadavpld
חבר בקהילה

מיני פרופיל

nadavpld לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Dr.SOCCER צפה בהודעה
אני לא יודע במה עוסק הדף ולא ראיתי אותו אבל, 90% מהדפים בעלי ה-עשרות אלפי או מאות אלפי אוהדים אלו דפים לא עסקיים. ברובם רכילותיים או סתם לא קשורים למציאות (לדוגמא כמו שרשמת, מטוסים) והדפים הללו בעלי 99% לייקים עיוורים מאנשים שמעולם לא ראו את הדף ומעולם לא לחצו לייק על הדף הזה בידיעה מלאה על מה הם לוחצים, הם לחצו כי כפו עליהם כאשר רצו לראות תוכן אחר.

מישהו הביא את השיטה של הלייקים העיוורים והבין איך אפשר להביא כמויות אדירות של לייקים וזה הפך למגיפה והפייסבוק מלא בדפי זבל כאלה שיכולים לגרום לאותו עסק מפרסם נזק רב שיכול לקחת לו הרבה זמן לתקן אם בכלל... לכן ברוב המקרים הדפים האלו לא שווים אגורה.
חשוב מאד לציין שמה שרשמתי אינו מתייחס לדף של אלון אלא בא כתגובה לשבירת המיתוס סביב לייקים עיוורים. הדף שאלון מוכר אינו דף לייקים עיוורים, מדובר בדף שהאנשים באו אליו ביוזמתם ומתוך אהבתם לתכנית האח הגדול

אני אתן לך שאלה למחשבה.
חברת "פסיכומטרי בכיף" (אין באמת דבר כזה..אני מקווה) משלמת בשבוע 25,000 שקל כדי להופיע על 4 שלטי חוצות לרוחב כביש חיפה עכו.
בעצם, הם מפרסמים לאנשים שלא באו אליהם ועשו להם לייק, ולא אנשים שבאמת מתעניינים אך ורק בפסיכומטרי. הם מפרסמים את עצמם לציבור הרחב ומקווים לתוצאות יפות. זה כמו לזרוק מאה אלף פתיונות לים ולקוות לתפוס 200 דגים.

לכן
בין אם מדובר בדף עם לייקים עיוורים (אבל אנשים אמיתיים), ובין אם מדובר בלייקים לא עיוורים, הדפים שווים אותו דבר כל עוד תוכן הדף אינו רלוונטי למפרסם.
כלומר,
במידה ואני מפרסם את "פסיכומטרי בכיף" ב2 דפים, האחד נקרא נעלי ספורט אשר מכיל 100 אלף לייקים איכותיים אשר באו מרצון, והשני נקרא למיכל אמדורסקי נפלו התחתונים ומכיל 100 אלף לייקים עיוורים. האפקט שיווצר יהיה אותו אפקט, כי בשני המקרים התוכן יפורסם על הWALL של 100 אלף אנשים. והאפקט בשני הדפים יהיה זהה לאפקט של 4 שלטי חוצות שמוצבים ברחוב.

במידה ואני בעל חנות נעליים - יש הבדל עצום ואין על מה לדבר, הדף הראשון יהיה יקר מפז.

אני לא רואה שום אפשרות נזק (גם לא הבנתי ממה שרשמת מה יכול להיות הנזק) למפרסם שיפרסם בדף "לייקים עיוורים" תוכן כלשהו. ככה הוא יכול למשוך לקוחות פוטנציאלים מתוך מאגר.

דוגמא נוספת
יש לי מאגר מיילים , 10,000 אנשים. אם אני אשלח להם מייל פרסומי על פסיכומטרי, זה יהיה זהה כמו שלט חוצות וכמו לפרסם בדף אוהדים. חלק מהאנשים יראו, חלק מהאנשים יתעלמו, חלק מהאנשים יכנסו, וחלק גם ירשמו.

לכן
אין כל פסול בלפרסם בדף "לייקים עיוורים", מדובר בדרך מסויימת לשיווק אשר זהה בתכליתה לדרכי שיווק נוספות

חשוב מאד לציין שמה שרשמתי אינו מתייחס לדף של אלון אלא בא כתגובה לשבירת המיתוס סביב לייקים עיוורים. הדף שאלון מוכר אינו דף לייקים עיוורים, מדובר בדף שהאנשים באו אליו ביוזמתם ומתוך אהבתם לתכנית האח הגדול
  Reply With Quote
ישן 20-08-11, 00:25   # 10
דוד לוי
חבר על
דירוג מסחר: (1)

מיני פרופיל

דוד לוי לא מחובר  

יש לי דף של כמה עשרות אלפי לייקים פעילים (שאנשים נכנסים, קוראים, מגיבים ועושים לייקים על פוסטים) והוא למכירה.
מי שמעוניין יכול לפנות.

כמו כן, יש לי לא מעט דפים לא כ"כ פעילים עם אלפים וגם עשרות אלפים - גם הם למכירה.

לפניות, רק בטלפון:
052-7727608
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום