![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
![]() היי שלום חברים
משהוא מוזר עשיתי תמונה שמחליפה מספרים שנקראת היום קוד מונע ספאם לטופס צור קשר הבעיה שהוא מביא לי את המספרים בצבע אפור, איך אני יכול לשנות אותו לצבע שחור או לעשות שהקוד יהיה לבן על גבי רקע שחור? הקוד: PHP קוד:
![]()
בברכה יואל מצחיק , צחוקים שידורי ספורט *מוכר דומיינים בתשלום בpaypal, מכל הסוגים! Last edited by israeli; 06-07-11 at 19:46.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ה$textcolor שלך הוא שחור. בשביל ליצור לבן תן את הערכים של לבן בRGB:
255,255,255. בשביל שחור: 0,0,0. הערה קטנה, זה נקרא CAPTCHA (ר"ת של, בתרגום חופשי, מבחן שנועד להפריד בין מכונות ואנשים). "מכונות" מתקדמות מספיק (אפילו לא מתקדמות מדי, מכונות שמסוגלות לבצע OCR פשוט) יתרגמו את הCAPTCHA שלך בלי בעיה. תוסיף כמה קווים על הCAPTCHA, שחק עם הזוויות ועם הרקעים- או שפשוט תשתמש במשהו מוכן. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
מאוד קל להטמיע באתר וגם על הדרך הגולשים שלך עוזרים לפענח טקסטים ישנים שעוברים תהליך של דיגיטליזציה. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ואם אני ישנה ל0 בכל 255 זה ישנה לצבע שחור או ללבן?? ![]() ול - IgalSt - אח יקר אני רוצה שזה יהיה פשוט רק 4-3 ספרות
בברכה יואל מצחיק , צחוקים שידורי ספורט *מוכר דומיינים בתשלום בpaypal, מכל הסוגים! Last edited by israeli; 07-07-11 at 06:00.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
אם אתה רוצה שיהיה פשוט, אפשר לעשות משהו אחר שתופס תאוצה לאחרונה:
במקום להעתיק מספרים/אותיות מתמונה, לעשות קאפצ'ה לוגית. ז"א לשאול איזו שאלה פשוטה כמו לדוגמה כמה זה 8/2, 4*3, 2+7 וכו' או מה המילה שכתובה בלוגו של האתר? ז"א כל פעם להרכיב שאלה חדשה שרובוט לא יבין במה מדובר אבל לבנאדם יהיה מאוד מאוד פשוט לענות עליה. אפילו יותר פשוט מאשר להעתיק אותיות או מספרים מתמונה. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|