|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה: הפניית גולש לדף ע"פ סוג דפדפן
שלום לכולם, אני מחפש בנרות אחר סקריפט שמפנה לדף מסוים ע"פ סוג הדפדפן.
דגש על אקספלורר, פיירפוקס וכרום. יש את של כל הסוגים אבל אני לא מוצא סקריפט שכולל את הכרום.. וכל השאר לא עובדים עליו. מישהו יודע על דבר כזה ויכול לשתף? בברכה, אלעד
# 2 |
חבר בקהילה
|
קוד:
if (navigator.appName=="Netscape") { } |
![]() |
![]() |
# 3 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
ל- jquery יש זיהוי דפדפנים לא רע בכלל.
הנה דוגמאת קוד שלי שמוסיפה class ל-body לפי סוג הדפדפן, אתה תוכל לשנות את הדוגמה בקלות להעברה לעמוד אחר: HTML קוד:
$(function(){ var strClass; if ($.browser.msie) strClass = 'msie'; else if ($.browser.mozilla) strClass = 'moz'; else if ($.browser.webkit) strClass = 'webkit'; else if ($.browser.opera) strClass = 'opera'; strClass += ' v'+parseInt($.browser.version); $('body').addClass(strClass); }); |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
אם אני רוצה שהסקריפט יפנה כל דפדפן לכתובת אחרת??
הסקיפט הראשון מציג נטסקייפ וכרום ביחד זה אומר פיירפוקס גם נכון?.. אני צריך משהו שמפנה כל דבר בנפרד, אקספלורר, פיירפוקס, כרום
# 5 |
עסק רשום [?]
|
http://www.snippet.co.il/index.php/view/19092870
שים את זה בראש הדף שלך לפני כל קוד אחר. הסקריפט יפנה כל דפדפן לדף אחר, ולדפדנים אחרים (לא FF,IE או כרום) הוא ישאיר אותם בעמוד הנוכחי |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
תודה רבה!! עזרת לי מאוד.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|