|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
פרסום | מציע את עצמי כמעצב, מתכנת וחותך
ערב טוב לכולם
![]() קוראים לי חיים מתעסק בתחום הWEB מעל לשנתיים, כיוון שאני צריך טיפה כסף בPP (זה לא אומר שאי אפשר לקבל בהעברה בנקאית) אני מחפש טיפה עבודה, מה אני מציע ומה אני יודע ? מתכנת אתרים: תכנות מערכות מותאמות אישית עם ידע ב PHP XHTML HTML CSS SQL JS JQUERY AJAX HTACCESS מנסה לשלב כמה שיותר נוחיות לגולש ולבעלים בתוך המערכת ואפילו האתר . בסיום העבודה אני נותן לכם את קבצי התכנות חותך אתרים: מבצע חיתוך אתרים אשר תואמים לתקן הW3C מבחינת XHTML ו CSS, משלב CSS3 למראה נוח יותר לגולש, החיתוך מתצבע ב xhtml, html, css, css3, jquery, javascript, ajax וכמובן העבודה תהיה כמה שיותר זריזה ! בסיום העבודה אני נותן לך את קבצי הקידוד מעצב אתרים: אני מתעסק בפוטושופ מעל ל3 שנים כבר נהנה לעבוד בסביבת הPhotoshop, מספק עבודה מרהיבה וכמובן נשאר עם הלקוח עד התוצאה המושלמת בשבילו ! בסיום העבודה אני נותן לך את הPSD של העיצוב -------------------------------------------------------------------- האתר שלי יעלה בקרוב, עבודות אני אשלח ללקוחות רציניים בכל תחילת עבודה אני לוקח מקדמה שאני קובע עם הלקוח, אחרכך מסיים את העבודה, מקבל את שאר התשלום ונותן את העבודה . התשלום מתבצע בהעברה בנקאית וPaypal בלבד (עדיפות לפייפל כרגע) ולסיום פרטי יצירת קשר תוכלו למצוא באתר: Haimz.net (האתר המלא יעלה בקרוב) . |
![]() |
![]() |
# 4 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
ויש הרבה מעצבים טובים שהם גם אחלה מתכנתים, זה אולי נדיר אבל זה קיים |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אולי אין הרבה מעצבים שהם גם מתכנתים, אבל יש. וחוצמזה, יש המון מתכנתים שהם גם מקודדים, למשל אני, בעצם רוב המתכנתים.
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
חוסר פירגון שזה מדהים
Senior Product Designer & Envato Author Frontend & Wordpress Developer Dribbble | ThemeForest Last edited by trupix; 09-06-11 at 01:16.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|