![]() |
# 1 |
חבר על
|
![]() שלום לכולם
יש לי מערכת ניהול תוכן אשר תוכנתה בשפת ASP.NET עכשיו אני רוצה שלמערכת תהיה אופציה של רכישת רישיון או סריאל או משהו כזה בכדי לאבטח את עצמי ולדאוג שלא כל אחד ישווק לי את המערכת שלי אלא רק אני יש דרך / מדריך / פתרון לביצוע האבטחה הזאת ? תודה מראש לכל העוזרים
# 2 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
לא מכיר פתרונות בDOT NET, אבל למה זה טוב? אתה לא צריך להיות כל כך פרנואיד. כל עוד זה לשימוש פרטי אין סיבה שמישהו יגנוב לך את זה, מקסימום תדאג לזכויות יוצרים ותגן על הקוד שלך בהצפנת קטעים. לא צריך להסתבך במערכת רישיונות לדעתי, שגם עולה הרבה כסף בדרך כלל.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
זהו
שאני בעל עסק וזה לא למטרה פרטית , אלא לשיווק המערכת לחברות ועסקים תודה בכל מקרה אחי יש עוד הצעות ?
# 4 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
שמע בעל עסק זה מגניב והכל, גם אני יכול לקרוא לעצמי "בעל עסק", זה עדיין לא בהכרח מצדיק כזו לוגיסטיקה. תחשוב טוב טוב, כי זה יסבך לך את החיים.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
אולי
אך אני מטעויות עבר רק לומד ומחכים היו לי מקרים מוזרים עם מערכות קודמות שלי ואני הפעם לא מתכוון לוותר בכזאת קלות על אבטחה מקצועית למערכת
# 6 | |
Авторитет
|
משהו שאני חייב לציין:
בזמנו כשאני התעסקתי בזה גם אני הייתי כ"כ שקוע בזה ומחפש פתרונות לרישיונות ולגניבת המערכת, אבל אחרי שהתבגרתי הבנתי דבר אחד - הכל תלוי בקהל היעד שלך, הלקוחות שלך. תאמין לי אם תמכור את המערכת המקצועית שלך ללקוחות אמייתים ולא ילדים בני 18 - אתה לא תצטרך את כל הכאב ראש הזה.
![]() |
![]() |
# 7 | |
מנהל פורום, עסק רשום
|
יש פתרון אחר שחברות רבות משתמשות בו - למכור רישיון שימוש למערכת ולאחסן אותה על השרתים שלך. הלקוח בסופו של דבר לא מקבל גישה לקוד וכך אין סכנת העתקות.
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|