![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מכירת לייקים
היי,
מחר עולה מערכת חדשה לאתר purecash.co.il המתגמלת משתמשים על לייקים (כרגע לעמודים, לאחר מכן גם לפוסטים, תמונות וכד'). כל מי שמעוניין לקנות X לייקים מוזמן ליצור קשר בפרטי ולקבל הצעת מחיר. מדובר על לייקים מאנשים אמיתיים ולא לייקים בכאילו. ניתן לשלם בPP או העברה בנקאית.
# 3 |
חבר וותיק
|
לי מחקו חשבון של 120 שקל
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
קוד:
purecash.co.il descr: Igor Bergart descr: uziel 15 a descr: ramat gan descr: 52382 descr: Israel phone: +972 52 8270765 e-mail: dumsky AT gmail.com בקיצר מה שאני מנסה להגיד לך שמי שאמר לך "אני רק משקיע כסף בפרוייקט" זה היה הוא הוא עשה לי אותו קטע בדיוק אותו ניסוח של "אני רק משקיע אני לא קשור לפרוייקט". Last edited by mrns; 10-04-11 at 23:11.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
כל אחד שחושב ש"רומה" מוזמן לתת את פרטי החשבון שלו.
אם קרתה טעות אותו אדם יקבל תשלום. יש לי אינספור אנשים שמשתמשים בתוכנות, בIFRAMEים ובכל מיני טריקים כאלו ואחרים על מנת לקבל כסף "קל". יש לי גם אינספור הוכחות לאנשים לכל אדם כזה כולל קוד HTML שנשמר מעמודים שמופנים לקמפיינים וכולל לוגים של IPים ועוד לא מעט מנגנונים. מי שחושב שיש דבר כזה כסף "חינם" - טועה. אגב גם כאן: http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=88834 היה חכמולוג שחשב שיש כסף חינם, ולאחר שהוכחתי לו (או בעצם הראתי לו שיש לנו הוכחות להכל) ערך את ההודעה שלו והתנצל. כנגד יש לי גם מאות תשלומים אשר בוצעו למשתמשים שבאמת הגיע להם כסף ולא כאלו שחשבו שהם חכמים גדולים.
עבודה מהבית Last edited by Dum; 10-04-11 at 23:47.. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() וקיבלת בפרטי.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|