![]() |
# 1 |
חסום
|
עזרה עם wysiwyg ו JS
קוד:
function blockformat(tag) { if(document.selection){ var Editor = document.getElementById('iView').contentWindow.document; var range = Editor.selection.createRange(); if (range.pasteHTML) { var content=Editor.selection.createRange().htmlText; content1="<"+tag+">"+content+"</"+tag+">"; range.pasteHTML(content1); } } else if (window.getSelection) { var Editor = document.getElementById('iView').contentWindow; var range = Editor.getSelection().getRangeAt(0); content1="<"+tag+">"+range+"</"+tag+">"; getIFrameDocument('iView').execCommand('insertHTML',false, content1); } } <div>טקסט</div> עכשיו אני רוצה להוסיף לזה שברגע שילחצו עוד הפעם זה יבטל את התג שהוכנס בלחיצה הראשונה. כמו execcmmand שעושים למשל עם bold שלוחצים על bold זה מדגיש את הטקסט שלוחצים שוב על bold זה מבטל את ההדגשה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
סתם מתוך סקרנות, למה אתה מכין WYSIWYG משלך? זה יקח לך המון זמן להגיע לרמה גבוהה ויש המון פתרונות מוכנים.
לגבי השאלה, תבדוק לפי הoffset של הטקסט המסומן האם התג קיים מסביבו. רצוי שתבדוק עם RegExp. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
והאם יש להם איזשהוא דוקומינטציה לגבי כל מיני פונקציות ומיקום של דברים, כדי שיהיה קל לשנות אותם לצרכים אישיים? |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
כל המוכנים האלה על הפנים אי אפשר ללמוד מהקוד שלהם בכלל הכל מוצפן ומבולגן ויותר מדי קבצים ומגעיל
הוספתי קוד:
if (content.indexOf(tag.toUpperCase()) >= 0) { content1 = content.replace("<"+tag.toUpperCase()+">", ""); content1 = content1.replace("</"+tag.toUpperCase()+">", ""); range.pasteHTML(content1); } else { content1="<"+tag+">"+content+"</"+tag+">"; range.pasteHTML(content1); } סבבה אני עוששה alert של התוכן הוא מראה לי בלי התג ואז שאני מכניס אותו עם ה pastehtml הוא פשוט לא מוסיף את התג שוב פעם אבל הוא גם לא מוריד את התג הקודם... הוא פשוט נשאר אותו דבר Last edited by Skfir; 17-02-11 at 18:21.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
http://ckeditor.com/ זה פרוייקט Open Source מדהים ויעיל בצורה מעולה. גם קודמו, FCKEditor, היה Open Source מלא. יש דוקומנטציה ברמה הגבוהה ביותר. למה לשבור את הראש? |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חסום
|
לא קשור לא מסתדר
אי אפשר לקרוא שם את הקודים אי אפשר לשנות כלום לתועלת אישית הכל מוצפפן ומבולגן ומליון ואחד קבצים ב ckeditor מחקתי חצי מהקבצים נשארתי אולי עם 2 תיקיות חשובות וזה עדיין לא מחק לי שום דבר מהעורך לא שינה בו כלום :\ |
![]() |
![]() |
# 8 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
חח אתה רציני?
יש דרכים יותר פשוטות להתמודד עם זה. כמו למשל.. לקרוא את התיעוד של זה ולהבין שמאוד פשוט להתאים את הסרגל כלים לרצונך. למחוק תיקיות לא עוזר! זה רק יכול לפגוע. אתה צריך לשנות את קובץ הconfig - זה יותר פשוט משנדמה לך. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חסום
|
בסדר config אבל אני מנסה כממה שיותר להוריד תיקיות כי יש שם יותר מדי קבצים
אני למשל מנסה ללמוד מהקוד שלהם איך הם עשו את הסרגל כלים אני אפילו לא מוצא את זה |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
מדובר בקוד שכדאי לך פשוט להשתמש בו לפי ההוראות הפעלה כי מספיק אנשים עברו עליו בשבילך ואם יש תקיות נפרדות-כנראה יש סיבה טובה לזה.
אם הקוד מאוד מעניין אותך תוריד את הקוד מהSVN http://nightly.ckeditor.com/
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|