![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש אנשי צוות לפרויקט הבא
שלום רב,
לפני שאפרט במידה מסכמת על האתר חשוב לציין, שאני למעלה מ-5 שנים בתחום, בעלי קשרים עם משקיעים שישקיעו מבחינה פיננסית ומשאבית רק לאחר תוצאות ראשוניות, כמוכן אני אדאג לעורכי אתרים ומקדמי אתרים מקצועיים - בתשלום. תקבלו כל סיוע אפשרי, לאחר שנקים את האתר ונארגן אותו מבחינת קוד, ניפגש ביחד עם המשקיעים ונציג להם את האתר המגומר. חשוב לציין, מי שמקבל אחוזי שותפות באתר הינו 2 מתכנתים ומעצב אחד, כל השאר שיעבדו עבורנו יקבלו משכורת, איני רוצה לפרט עם אילו משקיעים אני נמצא בקשר אך אלו אנשים מבוססים שהשם שלהם בתחום האינטרנט כבר מבוסס, אני לא ילד קטן שמשחק משחקים, אני מגיע לתחום לצורך הקמת עסק רווחי. אפיון כללי (ללא אלגוריתם): • המשתמשים עצמם יכתבו את המאמרים, כגון חדשות\מאמרים המשתמש כותב את החדשות, מנהלי האתר או בתפקיד יותר דומיננטי העורכים של האתר יפרסמו את החדשה באתר הראשי, המשתמשים ידרגו את המאמר • המאמר הנבחר יועבר לעמוד הראשי בעמוד הראשי והמאמר עם התגובות החמות ביותר יועבר לאתרים מרכזיים כגון Ynet\One.co.il (ישנו כבר הסכם בלתי כתוב עם האתרים הללו). • המשתמשים הנבחרים יקבלו קידום להיות עורכים וכן הלאה (אלגוריתם יפורט במידה וההצעה תהיה רלוונטית אליך). • במערכת הפורמים שלנו המאמרים יפורסמו גם כן, ותהיה תעבורה רצינית של אנשים (אני דואג לתעבורה, יש לי קשרים עם אתר של למעלה מחמשת אלפים משתמשים בו זמנית שיעברו אלינו). במידה והינך מוצא עבודה זו כרלוונטית, הנה הגב בהתאם שאוכל להמשיך לפרט. אני מבקש השקעה של כמה שעות ביום לפי פרויקטים, איפיון ויעדים- חשוב מאוד לעמוד ביעדים. חושבים שאתם מתאימים למשימה? הגיבו כאן או בהודעה פרטית. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|