![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש מעצב לעיצוב אתר
שלום, אני מחפש עיצוב לאתר עסק.
העסק עוסק במכירת קרמיקות ועוד מספר מוצרים. *אני לא מחפש מעצבים מתחילים. אני מחפש מעצב אתרים שיש לו תיק עבודות. מה אני דורש מהעיצוב? דף כניסה - פשוט, אין צורך בפלאש. עמוד ראשי, מספר עמודים משניים (פשוטים) עליכם לציין: *גיל *אם אתם עסק ולא פריילנסרים - לציין את העסק. *ניסיון/וותק *תיק עבודות *זמן הספקת העבודה (מהרגע שסוכמו כל התנאים) *טווח מחירים (עבור העבודה הזאת, מי שלא מעונין לפרסם טווח מחירים בפומבי, מוזמן לכתוב כאן את כל שאר הפרטים שדרשתי ושלוח לי טווח מחירים בהודעה פרטית). |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
התיק עבודות בחתימה.
זמן אספקה: התחייבות לעד 7 ימי עסקים לעיצוב בלבד. לבניית אתר שלם עד 14 ימי עסקים. מחיר לעיצוב בלבד: החל מ 1000 ש"ח. מחיר לאתר קומפלט לפי אפיון ודרישות לקוח. אני פרילנסר כרגע, לא רשום כעסק, אך יכול לספק קבלה תחת מספר דרכים: http://www.freelancer.co.il/ , קבלה תחת "חסות" עסק של בנאדם שאני עובד איתו בשיתוף. בן 22, וותק של 7 שנים. |
![]() |
![]() |
# 3 |
עסק רשום [?]
|
שלום אני אסף, בן 17 וחצי עוסק פטור מספק קבלות.
וותק של מספר שנים, יש תיק עבודות עם מספר עבודות ישנות בחתימה, תיק העבודות שלי בהקמה כרגע (אשלח לך עוד עבודות עדכניות יותר אם תרצה) לעיצוב עצמו אני יכול להתחייב לשבוע ימים. טווח המחירים דיי תלוי אני אמשיך לדבר איתך על זה בפרטי, אשמח אם תשלח הודעה או תיצור קשר באחת הדרכים למטה.
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
שלום,
ארתור בולוצ'ניקוב בן 22 וותק של 6 שנים בתחום הגרפיקה הממחושבת, בוגר מכללת האקריו בעל תעודה. עוסק פטור, שם העסק "סקיצה", אתר אינטרנט: www.Skiza.co.il זמן אספקת העבודה היא שבוע מקסימום, לאחר תשלום של מקדמה בסך 30%. טווח מחירים - 350 - 400 ש"ח, תלוי בכמות הדפים, תלוי בלוגו, וכו'. עבודות ניתן לראות באתר הזמני : www.Skiza.co.il, יש שם את רשימת לקוחותיי אתה מוזמן להתרשם. יצירת קשר: 050-7442744 המשך יום נעים. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|