|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
פרסום | מוכר 4 מקומות פירסום בזול
בגלל שהאתר חדש , וכרגע אין לי רשת שוותפים חוץ מסקינדו אני מציע מספר בנארים למכירה בזול
האתר הוא : Dwx.co.il - סרברים לקונטר כרגע יש 200 כניסות ביום עם הפניות אך , גוגל צריכים לעדכן לי הכל ( יש לי PR1 ) ואני ישר יקפוץ לעמוד 1 אני כרגע עמוד 2 . אני מפרסם בפורומים , בכל מקרה אני מציע 4 דברים - לינק קניית סרברים בתפריט - מחיר : 15 שקל לחודש . - באנר בעמוד ראשון - מחיר : 35 שקל לחודש - באנר בעמוד ההצבעה - מחיר : 25 שקל ( יש שם 2 , כל אחד 25 ) - מתי שמצביעים יש POPUP , אני יכול לשים של META לאתר שלכם בתמורה ל 15 שקלים לחודש -----עברה דרך PP או עברה בנקאית בלבד!----------- בנוסף אני מחליף קישורים עם אתר בעלי PR1 ומעלה למעוניינים לשלוח ה"פ או להגיב באשכול . ניתן ליצור קשר דרך המייל והמסן rycqq@hotmail.com . סטטיסטיקות האתר : http://www.sitesanalyzer.com/site-148-rycqq האתר קם אתמול ותסתכלו שזה די מרשים , אני הולך לפרסם אותו חזק אתם בטח שואלים למה אני מוכר. בגלל שסקינדו אני לא יכול להוציא קבלות למרות שיש לי שם 52 שקל :/ אבל אני לא יכול להוציא מחכה עד ש CLICKOSMEDIA או גוגל יאשרו לי תחשבון. אך גם אם יאשרו אני מביא לכם התחייבות לחודש . |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|