![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
נותן להשתמש ברשיון IPB
שלום לכם קהילת IBF,
שמי דביר למי שעדיין לא מכיר אותי, גר באזור השרון ובעל רשיון למערכת IPB. לפני כשנה קניתי רשיון למערכת ולמעשה עוד לא השתמשתי בו ולכן אני בא להציע לכם הצעה. אני מביא לכם להשתמש ברשיון שלי ובתמורה אני נכנס כבעלים לכל דבר שמקבל רווחים. אני בן אדם אמין, אתם יכולים לשאול פה לא מעט אנשים. ואם אתם רוצים כמה, תבקשו בפרטי ואני יפנה אותכם אליהם. הרשיון הוא לכל החיים ויש אפשרות לחדש אותו ב25$ כדי להוריד את הגרסא החדשה ביותר. הגרסאות שתקפות לרשיון: 2.3.6, 3.0.0-3.0.5 התנאים לקבלת הרשיון וכמובן אותי כבעלים: *פורום בעל דומיין עולמי/ישראלי *פורום בעל 1000+ כניסות ביום *בעלים אחראי שמשקיע בפורום *בעל משתמשים שמשקיעים ולא רק שנכנסים ויוצאים מי שעומד בתנאים מוזמן להוסיף אותי לאחד מתוכנות המסרים: מסנג'ר:dvir_romi@hotmail.com(רוב היום מחובר) אייסי:8035802(בפסח אני לא יהיה מחובר) אימייל:romidvir[at]gmail.com(נבדק כל יום)
# 2 |
חבר מתקדם
|
בעלים? התמורה ממש לא ברורה .
אגב , התוכנה חמודה אבל לא יותר מזה ![]()
# 3 |
חבר וותיק
|
גבר, בעליים זה קצת מוגזם
יש משהו אחר שאתה רוצה בעד זה? http://forum.2gamer.co.il - 2GAMER זה מתאים לדרישות שלך? |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני מביא מערכת שהרשיון שלה עולה 500+ מי שמעוניין שישאיר כאן פרטים או שיוסיף אותי לאחת מהאפשרויות שהבאתי למעלה.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|