![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש מעצב לפורום כללי
שלום אני מחפש מעצב לפורום כללי חדש שאני מעוניין לפתוח.
המערכת היא IPB הגירסה כנראה 1.4. לעיצוב יש איפיון. אני מחפש מישהו רציני! אמין! ופנוי! הכי חשוב פנוי. *אני לא מחפש מישהו ללא תיק עבודות *אני לא מחפש מישהו שתקוע בתקופת לחץ בלימודים ועוד שעה יחליט שהוא לא יכול לקחת על עצמו את העיצוב. *אני מחפש אדם/חברה כל גוף אחד שמוכן לקחת על עצמו את המשימה הפשוטה של לעצב פורום, להעמיד X זמן לפרוייקט ולעמוד בו. התמורה כמובן כספית , למעוניין נא להשאיר תיק עבודות! - חובה. ודרך ליצירת קשר. תודה רבה
# 2 |
חבר מתקדם
|
שלום לך,
חברת SofTouch תשמח לעצב לך אתר לפי רצונך, מעצבים בעל ניסיון של שנים בעיצוב ובבניית אתרים, אמינים ורציניים. תיק העבודות הינו: www.stouch.co.il. תוכל ליצור עימנו קשר בפרטים שבחתימה או בתיק העבודות שבו מופיעים הפרטים ליצירת קשר עימנו. המשך יום טוב.
# 3 |
חבר מתקדם
|
שלום לך.
שמי מתן, מ viewpoint בנייה ועיצוב אתרי אינטרנט מתקדמים. נשמח לבצע עבורך עיצוב למערכת הפורומים שלך. אתר החברה: www.viewp.net צור קשר לפרטים והצעת מחיר: 0523030640 מסנג'ר:ventilated@hotmail.co.il יום טוב, מתן. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|