|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
למכירה | חשבון PAYPAL מוגבל חלקית עם 48.45
זה חשבון מוגבל שעברו לו ה180 של ההגבלה, אז עכשיו הוא מוגבל חלקית.
What can I do while my account access is limited? * place logos into your auction listings or on your website * update your account information * withdraw funds from your account ניתן למשוך את הכסף! אך לא ניתן להעבירו לחשבון אחר. החשבון אינו מאומת עם כרטיס אשראי וכל הפרטים בו מזוייפים. בחשבון יש 48.45 ש"ח! תציעו הצעות, החל מ6$ (אני מקבל PP) (קיבלתי כבר הצעה על סך 6$ - במידה וההצעה תעלה אני אעדכן פה) המכרז עד מחרתיים בערב. כל הקודם זוכה. Last edited by anti; 13-10-09 at 23:24.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
איך אתה רוצה לקבל את הכסף?
# 4 |
חבר על
|
מה הפואנטה לקנות חשבון פייפל של מישהו אחר אם הוא מוגבל?
כל אחד יכול לפתוח חדש בחינם בלי בעיה והוא יהיה במצב חופשי. רק בגלל ה48 ש"ח? זה סה"כ כמה שקלים שאפשר מהוציא מהאשראי. לא נראה לי שזה שווה בכלל.
# 7 |
אחראי פורום שמות מתחם
|
לא רק שאין טעם לקנות את החשבון זה גם לא חוקי מבחינת פייפל.
יש סיבה שהחשבון הזה מוגבל ועוד להתחיל לעשות איתו "שטויות" זה כבר מוגזם. ד"א, רק משיכה של הכספים תעלה 20 ש"ח...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|