|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
יש לך שרת ייעודי פנוי?בוא תשתמש בו
שלום!
יש ביכולתי להשיג צוות "מתכנתים" ויחד איתי להריץ שרת פרטי של משחק רשת (למי שאין ניסיון אני יסביר הכל ביצרית קשר). השרת יהיה חוקי! (יש באפשרותי לעשות זאת). קצת על המשחק: 1. מדריך הפעלתו- נרשמים באתר שלנו מורידים פותחיפ שחקן ועולים רמות. 2. יש ברשותי את קבצי המשחק והכל מוכן להרצתו 3.יש ברשותי את קבצי האתר ואת קבצי ה-sql. השגת רווחים מהמשחק: 30 אחוז מהרווחים יהיו מ-SMS . אפשריות SMS * שליחת הודעה למספר "XXXX" תופיע בצד של מסך המשחק ככה שכל השחקנים יראו-מועיל בכך שלדוגמא מישהו מוכר חפץ במשחק ומעוניין למכור הוא מפרסם את זה. מניסיוני אפשרות SMS זו מביאה הכי הרבה רווחים מכיוון שלא ראיתי כמעט דקה במשחק שלא שולחים SMS. עוד אפשרות לנצל דרך זאת על ידי תחרויות לדוגמא:נחשו מה המספר שאני חושב עליו ושלחו ב-SMS הזוכה יזכה בחפץ נדיר(מלא משתמשים שולחים כדי לחזכות ויש עוד מלא אפשריות) * קרדיטים מערכת קרדיטים לדוגמא: כדי להכנס לאזור מסויים ששם עם הורגים מפלצות עולים רמות מהר יותר צקיך לשלם 5 נקודות קרדיט. אז המשתמש שולח למספר"XXXX" הודעה והוא מקבל לחשבון שלו 5 נקודות(עולה 5 שקל) עוד אפשריות להשגת רווחים: קניית חפצים לשחקנים אני ינהל את העברת הכספים הזאת.לדוגמא שחקן רוצה שיהיה לו חרב שהוא לא יכול להשיג במשחק אלא רק לקנות בכסף אמיתי הוא משלם לי ואני דרך הפנאל שלי שולח לו. משתמשים קונים חפצים בשווי 100 שקל. זה 60 אחוז מהרווחים. 10 אחוז מהרווחים זה מהאתר של המשחק עם פירסומות גוגל ופירסומות פרטיות. תרומה שלי: אני מנהל הכל+מסדר צוות מתכנתים ואני ישלם להם מכספי. אני מקים את האתר ואתה המשחק ודואג לאבטחה שלו עם המתכנתים שלי. אתם לא צריכים להשקיע זמן. דרישות: אין צורך בזמן שלכם אלא רק בשהקעות שלכם: 1.דומיין ישראלי 2.שרת ייעודי(עדיפות שרת חזק מאוד) ההצעה שלי זה מי רוצה להיות שותף תמורת 50 אחוז. אפשריות שותפים: אני בכל מקרה מקבל 50 אחוז . אבל עם 2 רוצים להכנס שותפים כל אחד מהם יקבל 25 אחוז. רציניים בלבד. במקרה ויהיה יותר מ-3 הצעות אני יעדיף את זה שיהיה מבניהם מעצב. תזכרו אפשר אני מעדיף שותף אחד אבל אפשר אפשר 2 ואתה תתחלק ב-50 אחוז שלכם. יצירת קשר: מסנגר: admin@qpp.co.il או שתשאירו פה את המסנגר שלכם. שווה קריאה
# 3 |
חבר מתקדם
|
יש בחירה
אציג אתה בפני מי שיהיה מעוניין במסן
# 4 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] דירוג מסחר: (0)
|
אתה מוזמן ליצור קשר במסנג'ר: asaf_fridman@hotmail.co.il
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מקווה לרצינות
![]() |
# 6 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] דירוג מסחר: (0)
|
מצטער שאני עושה את זה .. זה לא במטרה להרע לYON2288 פשוט זה במטרה למנוע אי נעימות מהבנאדם שיחליט להיות שותף איתו, אין לי ידע קודם איתו דיברתי איתו במשך מספר דקות עכשיו במסנג'ר.
או שאני מדבר שפת ים שוטפת, או שהבנאדם לא מבין כלום בשרתים \ חסר הגיון בריא לחלוטין. בכל מקרה, אני בתור כריש לא אכנס להשקעה הזאת ![]() מציע למי שכן שוקל לשקול ברצינות ולעבור שיחה ארוכה עם הבחור. אני לא אפרסם את הלוג כדי לא לפגוע בכבודו אבל אם זה משהו שיהווה החלטה משמעותית בשביל מי שיהיה מעוניין להיכנס לפרוייקט אני אשלח. המשך יום נעים לכולם. Yon2288 מצטער, פשוט זה הרושם שנוצר לי ממך.
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
למה אתה עושה את זה כי לא לקחתי אותך שותף?
מצאתי מישהו אחר והוא נעלב. ואתה ממש לא "כריש" אין לך ניסיון במשחקי רשת כנראה. בכל מקרה זה כבר לא רלוונטי מצאתי שותף.
# 8 |
חבר מתקדם
|
סליחה על הדאבל אבל אי אפשר לערוך.
יש מצב לשותף אחר אבל חובה שיהיה לו שרת ממש חזק. מכיוון שלקודם לא היה שרת כל כך חזק. יש לי כבר את שם המשחק ואת כל הקבצים שלו. אני רק צריך להריץ אותו על שרת חזק. אז שוב אני מחפש שותף אבל הפעם חובה שרת ייעודי חזק. שם המשח ינתן למי שיהיה מעוניין רק במסנגר
# 10 |
חבר מתקדם
|
הסיבה שאני לא נותן את שם המשחק היא כדי למנוע מתחרים
אם זה מראה על חוסר רצינות אז מטצער אבל אני לא רוצה מתחרים או משהו דומה
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|