![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מהיר ועצבני 4
סרט מעולה, ממליץ לכולם !
בהתחלה נסענו ליס פלאנט כל ה3 הקרנות היו מפוצצות אחרי זה נסענו לקריון ההקרנה הראשונה גם היית מפוצצת אז חיכינו עד 12 וחצי (בלילה) ואז הלכנו לראות עם אולם מלא(עשו פול כסף על הסרט הזה). סרט מעולה אני אישית מאוד אהבתי, אהבתי את זה שהם הצליחו לחבר את הסרט השלישי לכל הסדרה(הסרט הרביעי בעיקרון מתרחש לפני השלישי). בקיצור מומלץ לכולם ![]()
# 2 |
חבר בקהילה
|
גם אני ראיתי אותו אתמול ב-12:30 בגראנד סרט חזק
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
נסעתי ביום שישי לעזריאלי ולסינמה סיטי והיה מפוצץ חוץ מהשורה הראשונה (הקרנה 2:45) אז ויתרנו
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Winner
|
הייתי ביס פלאנט בחיפה
לא ממש אהבתי תסרט קיבלתי סחרחורת מכל המרדפים האלה - לא מבינים מה הולך שם בכלל והיה ממש קצת קטעים של כוסיות ( לא כמו טקיו דריפט ) |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
גם אני נסעתי עד הסינמה סיטי, וכמובן לא היה מקום, אלה מה. לא ממש רצינו לחכות עד 3 בלילה, אז כבר הלכנו לראות משהו אחר (Street Fighter) שהתברר כסרט גרוע מאוד.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
בדיוק חזרתי מהקניון.. ראיתי עכשיו, לא יודע הסרט לא היה משהו, המבטא של גל גדות פשוט זוועתי (חצי צרפתי, חצי לא יודע)
לדעתי טוקיו דריפט היה יותר טוב ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
הייתי בטרום בכורה בחינם אבל לא ממש התעמקתי בסרט... P:
אני ילך לראות שוב בקרוב
# 8 |
חבר וותיק
|
ראיתי.
לא הלהבתי בכלל! סרט צפוי מאוד ודומה ברוב אורכו לסרטים הקודמים. לפחות היו מחיאות כפיים כשגל גדות הופיעה על המסך :P |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
חחח.
תגידו, אם לא ראיתי את השלישי, ואני את האמת לא זוכר יותר מידי את הקודמים, אני אבין את הסרט ואהנה ממנו?
# 10 |
חבר בקהילה
|
אחד הסרטים זה מהיר ועצבני 4
אבל מה שכן יצאתי מושפע מהסרט איך שיצאתי מהחנייה של הקניון עשיתי צלחות חחחחחח וניסיתי מאה פעם לעשות סוס עם האוטו ולהרים גלגלים קידמיים והדבר היחידי שהצלחתי להרים זה את המגבים חחחחחחחחחחחחחחח |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|