|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש: מתכנת,מעצב,אתרים למכירה,אנשי צוות לאתר(לא פורום)
דרושים מתכנת ומעצב למספר עבודות.
1.אתר מתכונים:האתר קיים עם עיצוב גרוע,אני מחפש מעצב שיעצב מחדש את האתר. בנוסף דרוש מתכנת שיטמיע את המערכת על העיצוב החדש ויוסיף מספר שיפורים על המערכת הקיימת. איפיון לעיצוב כבר קיים. לפרטים נוספים ניתן לשלוח מייל: comeback.t@gmail.com או להשאיר פה תיק עבודות עם דרך ליצור קשר. 2.תחרות אתרים: דרוש מתכנת ומעצב לבניית תחרות אתרים. אני יודע שיש מערכות מוכנות חינמיים אני בכל זאת רוצה להשקיע כסף וזמן על מנת ליצור תחרות אולטימטיבית. איפיון לעיצוב כבר קיים. לפרטים נוספים ניתן לשלוח מייל: comeback.t@gmail.com או להשאיר פה תיק עבודות עם דרך ליצור קשר. 3.אני מחפש אתרים למכירה,בכל הסוגים בכל השפות(עדיפות לעברית).האתר חייב להיות כבר ברשת תקופה (מעל חודשיים). אשמח לשמוע פרטים על אתרים בפרטי או במייל בלבד! 4.אני מחפש אנשי צוות לאתר מתכונים שיפתח,אנשים הצוות הדרושים הם עורכים וכותבי תכנים. אשמח לדעת אם יש אנשים מעוניינים,כרגע העבודה תיהיה בהתנדבות בלבד. *אני יודע שכבר פתחתי אשכול כבר על נושא של קניית אתרים,אבל פתחתי נושא אחד שירכז את כל הנושאים. בבקשה לא לנעול לי את האשכול. תודה ויום טוב לכולם
# 6 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
תודה על התגובות והמיילים... מעצב למתכונים נמצא. צריך מתכנת.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|