|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
פורטל סקייטבורד - אחרי המון זמן שלא הייתי כאן
http://heador.co.nr/sk8/sk82.jpg
הרבה זמן לא יצא לעבוד על משהו, אבל עקב המצב פה נישאר רק בבית לימים הבאים (; תנסו לא לקטול , עבר זמן מאז הפעם האחרונה שפתחתי פוטושופ בנוסף לכך זה סוג אתרים שבחיים לא יצא לי לעצב (!) |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
חחח אני לא מבין למה אתה רושם לא לקטול ?!
העיצוב מצויין , מתאים ל web 2.0 , חבל שאין header, הבארים יצאו לך ממש טובים, אך לדעתי ב footer כדאי להוריד את הפרחים.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
אהבתי לגמרה:]
אממ רק אולי תנסה לשפצר קצת את התפריט המשני.. בחלק התחתון הפרחים בהחלט לא מעידים על רצינות והכותרת האדומות לא במקום קצת. בסה"כ, כל הכבוד!
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
מסכים עם מה שנאמר פה, אולי רק עוד קצת צבעים ואני מאמין שכשיהיה header זה יחפה על זה.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חסום
|
יפה מאוד , נראה יפה מאוד ומתאים לאתר מן הסוג הזה.
קבל ח"ח ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
הדבר האחרון שהייתי מנחש זה שזה עיצוב לפורטל סקייטבורד.
פורטל סקייטבורד צריך להיות לדעתי בצבעים כהים, הרבה מברשות ליכלוך ודברים כאלו.. בכללי אחלה עיצוב פשוט לא מתאים לנושא. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
כמה שאהבתי את העיצוב אבל
הוא צודק, מסכים לגמרי....
# 9 |
חבר מתקדם
|
הייתי מדגיש טיפה את התפריט הימיני, חוץ מזה הכל סבבה לגמרי
# 10 |
חבר מתקדם
|
נחמד מאד. אממ, לוגו איפה?
תפריט צדדי דורש שיפור. נראה לבן מדי, שפר בעיקר גרדיאנטים. הפוטר - נראה כאילו אינו קשור לעיצוב, שפר אותו.. מקם בעיקר טקסטים במיקום נכון ושמור על פרופורציה. הסמלים (של הפרחים) מעידים על חוסר מקצועיות ואינם מתאימים, תסר אותם. סה"כ נחמד מאד, דרוש ליטוש ושיפור. בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|