|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
[דרושים]מחליף קישורים,מקדם אתרים,אוהבי פיפא,ספורט
שלום לכולם אני בעל האתר www.fifaclub.co.il - אתר העוסק בליגה בשיטת לאדר לפיפא 2009.
לאתר כרגע דרושים מס' אנשי צוות בתפקידים שונים: מקדם אתרים / מחליף קישורים: באתר התבצע עבודת קידום קטנה,וכרגע האתר מקודם חלקית והוא נמצא במקומות הבאים: במילה פיפא: מקום 10 - דף 1 טורניר פיפא - מקום 8 - דף 1 ליגת פיפא - מקום 33 - דף 3 אני מחפש אדם או גוף שיכולה לקחת על עצמה את עבודת הקידום של האתר באופן שוטף.שתיתן לי להיות רגוע מבחינת החלק של הקידום. *מקדם האתר יקבל פאנל ניהול מתקדם,הוא יהיה אחרי על אופטימציה החלפת קישורים וקידום בכללי. לגבי יעדים ותמונה אדבר בפרטי או בתוכנות המסרים השונים. כתבים בנושאי (פיפא/ספורט): באתר עוסר בעיקר בפיפא 2009 , וכו' אבל בל נשכח שיש גם מערכת כתבות טובה ויעילה. האנשים יכתבו כתבות על כדורגל בכללי,פיפא 2009 ,וכו'. העלאת הכתבות תתבצא דרך הפאנל,לא תיהיה הגבלה על נושאים שונים וכו'. *לכתבים/מעדכני תוכן תיהיה גישה לפאנל ניהול מיוחד עם אפשרויות מתקדמות של עריכת כתבה קיימת הוספת כתבה וכו'. לגבי תמורה אדון בפרטי. יש עוד הרבה מאוד תפקידים שזקוקים לאיוש,אתם מעוניינים לקחת חלק באתר? מעוניינים לפרסם באתר? מעוניינים להציע הצעה מסויימת או דברים לשפר באתר? אתם מוזמנים להציע לי בכיף. כל המעוניינים נא להשאיר פרטים פה או לשלוח לי בהודעה פרטית. שם: גיל: תפקיד: דרך ליצירת קשר: תודה ושבת שלום *בדקתי בחוקים ולא רשום שום דבר נגד חיפוש אנשי צוות לאתר.רשום בפירוש חיפוש לפורומים ולמערכות מוכנות,אתר לא כלול בזה. *לא חובה לציין תמורה בחיפוש אנשי צוות . |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|