|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 3 |
אקס מנהל
דירוג מסחר: (0)
|
En-Solutions קיבלת אזהרה על אי כיבוד דרישות פותח האשכול.
|
![]() |
# 4 |
אחראי פורום שמות מתחם
|
"מי מתעסק עם איביי...זה מיקו...."
הייתי חייב לאמר את זה... בכל מקרה, מה לגבי משלוח? הרי המוצר ישלח לכתובת שלי מכיוון שזו הכתובת בחשבון הפייפל אחרת. המוכר שולח רק לכתובת הרשומה בפייפל אחרת הוא לא מבוטח...
חבר וותיק
|
ציטוט:
בכל מקרה, נמצא ואפשר לנעול. |
|
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
סתם עצה כשאתה קונה באייביי.
כיום כבר יש שירותים ששולחים לך עד הבית בישראל עם שליח של דואר ישראל את המשלוח. הם מספקים לך כתובת בארה"ב שזה מעין בנין שהם קנו \ שכרו ולשם מגיע המוצר שקנית עם השם שלך, עולה על מטוס \ אונייה (אתה בוחר. אונייה זה לדברים גדולים כגון מכוניות ומיטות וכד' - כן, אנשים קונים כאלה דברים בחו"ל) ותוך כמה ימים אצלך בבית עם שליח. אפשר לקנות בצורה זו בכל אתר קיים. מה שגם רוב האתרים עושים משלוחים חינם בתוך ארה"ב כך שהמשלוח היחיד שיעלה לך הוא המשלוח לישראל שאתה משלם לחברה הישראלית - כמובן שזה זול מאוד ולעפמים יוצא פחות אפילו מהמשלוח שמשלמים לשליחה בתוך ארה"ב. הכי מוכר והאחד שאני משתמש בו דרך קבע הוא http://www.ushops.co.il/. מומלץ בחום! |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
טוב. למרות שאני הייתי גם כמוך בהתחלה עד ששמעתי מזה בכתבה שהייתה על זה בשבע ימים בידיעות וגם מחבר שלי שקונה כל הזמן חולצות בניו יורק של טומי והילפיגר ושאר החבר'ה ב 20 דולר לחולצה ומביא לארץ. יש להם באתר מחשבון שאיתו אתה מחשב בדיוק כמה יעלה לך להביא את זה לארץ.
|
![]() |
# 9 | ||
Permanently Banned
|
ציטוט:
בצעתי כבר כעשרה יבואים עבור חברים ומספר לקוחות , בכל מקרה תשלח לי קישור בפרטי למוצר שאתה מעוניין לקנות , נתחיל מזה שנבדוק אם המוכר אמין. ציטוט:
|
||
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
40 אחוז? הגזמה.
הם לא קובעים את זה לפי שווי המוצר. שטויות. זה נקבע לפי סוג המוצר (אם זה סלולרי לדוגמא אז הרי הם צריכים גם לשלם למכס), זה נקבע לפי גודל ומשקל. יש להם באתר מחירון עם מחשבון מחירים לפי מוצר. אני קונה בקביעות חלקים לגיטרה שלי, את הג'ויסטיק שלי קניתי שם, את הפלא שלי וכו' |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|