|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
מכירה | דומיין + אתר - TopForum
שלום,
אני מוכר דומיין + האתר כולו + כל המשתמשים שיש בו. מספר מאפיינים: - דומיין: כתובתו תשלח בפרטי , מצטער חוק מערכת מוכנות =\ , יכול לשמש לתחרות פורומים, לפתיחת פורומים, או לפורום בעצמו, פירוש = הפורום הכי "גבוהה" / הפורומים הכי הכי ועוד.. # לדומיין יש PR2 (מהעדכון האחרון שהיה, לפני שבוע). # הדומיין נמצא במילים הללו במנוע החיפוש גוגל (ללא קידום האתר!) תחרות פורומים - מקום 4 topforum - מקום 3 . # המערכת היא מערכת מוכנה, היא עוצבה מחדש, יש במערכת ניהול משתמשים + עריכתם + מחיקתם + שליחה לאימייל שלהם הודעות, אפשרות לנהל תגובות , מלא הגדרות שיש לאתר , אפשרות להוספת + עריכת + מחיקת עמודים, ועוד ועוד אפשרויות. # העלות לא כוללת העברת בעלות, הדומיין נקנה ב liveDns.co.il , התוקף: 17-03-2009 עוד פרטים על הדומיין: כאן # משקל כל האתר כולל כל התוכן והכל: 1.33496 mb . עלות: 280 ש"ח (להכל). (איני מעוניין בהודעות שלא קשורות לאשכול פה, אם אתם מעוניינים אפשר לפנות בה.פ. בשביל שאלות), מי שמעוניין בקנייה - שירשום פה באשכול הודעה הכוללת פרטים ליצירת קשר, או דרך הטופס הבא: כאן, בלבד. תודה ושבוע טוב. Last edited by NaFster; 26-07-08 at 19:55.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אשמח אם תוסיף אותי למסנג'ר: tal@line-serv.com
או שלח הודעה לאימייל: linecompany@gmail.com צור קשר בהקדם,טל. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
אשמח אם תיצור איתי קשר במסנג'ר:
dorshu2@gmail.com |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר על
|
ציטוט:
אם יצא לי בהבמה להגיד לך פה אז אני יגיד פה. בקשר לעבודה שלכם ב-FTF היא עבודה מבורכת ויפה וטובה. אבל מעבר לזה אני לא יכול להגיד כלום,אני בטוח ש-80% מורידים את הקרדיט שלכם ו/או משנים אותו. לדעתי אין טעם שתלחם בזה כי לא תצליח. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אשמח לשוחח עימך.
מסנג'ר: ms.devlop@gmail.com |
![]() |
![]() |
# 10 | ||
הוסטסניון
|
ציטוט:
הבן אדם השקיע ותרגם לך מערכת וכשהורדת את המערכת היה רשום לך במפורש ציטוט:
אבל להמליץ לא לעשות איתך עסקים אם אתה מוריד ככה קרדיט ממישהו שעמל ותרגם מערכת הוא כן יכול כי לפי דעתי זה אומר עליך משהו,אני אישית ואני חושב עוד אנשים פה לא היו מוכנים לעשות עסקים עם אנשים שלא יודעים להעריך עבודה של אחרים |
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|