![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
[דרוש] מתכנת לפיתוח מערכת CMS
שלום לכל משתמשי הוסטס,
אני מחפש מתכנת שיוכל לפתח עבורי מערכת CMS( אין לי בעיה לרכוש מערכת שכבר פותחה בעבר ). אני צריך את המערכת לשימוש רב פעמי לאתרים של לקוחות שלי ולכן אני לא מעוניין בהצעות של רישיון לאתר אחד בלבד או למס' אתרים וכדומה, אני צריך מערכת שתיהיה שלי אין לי בעיה שתמכר גם לאחרים. על המערכת: עריכה/הוספה/מחיקה- דפים, סיקורים, בלוקים. מודלים: מנהלים, משתמשים, גלריה. שונות : לוגים, סטסטיקות, נעילת אתר, גיבויים, ניהול באנרים. *אפשרות לרישיונות ללקוחות. *שהמערכת תיהיה פשוטה להלבשה לסוגי אתרים שונים. *שהמערכת תיהיה פשוטה לשידרוגים . פירוט: מנהלים- מנהלים ראשיים, מנהלים משניים. אפשרות קביעת מנהלים עם גישות שונות ע"פ בחירת המנהל הראשי. משתמשים- אפשרות עריכה המשתמשים וכו'. גלריה- העלאת תמונות העלאת תמונות לדף באתר וכאשר נכנסים לדף התמונות בקטן לוחצים עליהם והם גודלות לגודל המקורי. *אפשרות לכתיבת מס' מילים מתחת לכל תמונה. תמורה: כספית אני מבקש הצעות מחיר באשכול בלבד. * אשמח אם תצרפו תיק עבודות בנוסף להצעת המחיר. * לכל מי שיש שאלה או משהו שנראה לו לא ברור אשמח לענות. ערב נעים, אילון. Last edited by eilon11; 22-07-08 at 22:53.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
באמת תודה על התגובה אבל אני מבקש להצמד לנושא, פתחתי את האשכול במטרה לרכוש מערכת. אשמח לקבל הצעות ותיקיי עבודות. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|