|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
![]() שלום לכולם
![]() אתמול בצהריים פתחתי גלרייה קטנה משלי בדויאנט והיום שפתחתי את הגלרייה קיבלתי את ההודעה הזו: Hi.. I own a Audio Video Company where we design and install large home theaters. we are currently looking for a good web designer and since we are a small company, we can not afford to pay too much. I am wondering if you would be willing to work on a design with us for a comprehensive website. We have around $2500 for the first phase of the design. Let me know if your interested Thanks Kevin כנראה ש2500$ אצלם זה לא הרבה ..חח מסתבר שהוא מניו יורק ואני לא עבדתי עם לקוחות מחו"ל ואני לא מבין איך הולך הקטע של היצירת קשר אחד עם השני והתשלום במיוחד.. אז אלו השאלות שלי: 1) איך הוא יעביר לי את הכסף? 2) איך אני יושב לדבר איתו / יוצר איתו קשר.. בתוכנת מסרים ? טלפון..??!.. ממש אין לי מושג .. אז בבקשה מי שמנוסה ויודע איך הולך התהליך הזה אז אם אפשר איזה הסבר קטן?.. תודה רבה על הקדשת תשומת הלב.. Last edited by ~@PegaSooS@~; 23-07-08 at 12:14.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
לפי מה שאני יודע התשלום יכול להתבצע גם דרך PAYPAL..
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חסום
|
אני לא משתמש דרך PAYPAL ודברים כאלה...
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מ.תיכנות
|
אפשרי גם דרך Western Union וכאלו..
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חסום
|
מה זה? עד עכשיו עבדתי רק עם תשלום דרך דואר או העברה בנקאית
ואיך אני מתקשר איתו אחרי שאני אומר לו שאני מעוניין? שמעתי שהוא יכול לעשות גם העברה בנקאית משם .. יש שם גם את בנק לאומי, איפה שאני.. Last edited by ~@PegaSooS@~; 23-07-08 at 12:40.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
מ.תיכנות
|
Western Union זה דואר בינלאומי, אם הוא מפקיד לך שם,אתה יכול להוציא את זה מכל סניף של דואר ישראל, וזה עובר תוך 20 דק'
![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
חסום
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
תבדוק טוב טוב שזה לא רמאי כי זה קורה הרבה באתרים האלה.
אמממ העברת הכסף יכולה להתבצע ב Western Union כמו שאמרו כבר, בפאיפאל, moneybookers ועוד הרבה דרכים. תבדוק את המועדפת עלייך ותפנה אליו חזרה. תבקש מקדמה ואל תעביר את הקבצים אם לפחות חלק מהכסף אצלך. 2500$ לאתר כולל הכל זה סכום בינוני לחברות בחו"ל. לא הטופ אז הסכום בסה"כ הגיוני. אתה תדבר איתו כנראה דרך האימייל או אם הוא יבקש תוכנת מסרים כמו מסנג'ר או התוכנת מסרים של יאהו שלקוחות בחו"ל משתשים בה הרבה.. שיהיה בהצלחה בעיסקה. ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חסום
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
Guest / אורח
|
שקוף שזה רמאות.
איך אפשר לדעת שזה לא רמאות? תבקש מקדמה של 25%. אל תקח לעולם PAYPAL על סכומים גדול, אפשר לבטל את זה בקלות. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|